Antena Meniu Search
x

Foto O adolescentă care visa să devină vedetă pe internet și-a luat viața la 13 ani, în Australia. Tânăra se simţea hărţuită la şcoală

Clipe dramatice pentru o familie din Australia. O fetiţă de doar 13 ani s-a sinucis, după ce ar fi fost hărţuită în repetate rânduri la şcoala unde învăţa. Adolescenta care visa să devină influencer pe internet şi-a notat întreaga suferinţă într-un jurnal. Părinţii au fost dărâmaţi când au aflat prin ce trecea copila.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 04.12.2020, 09:01

Părinţii au citit jurnalul în care tânăra îşi nota toate trăirile negative
Adolescenta din Australia se simţea hărţuită la şcoală - Natalie Dobbie
  • O copilă de doar 13 ani din Australia s-a sinucis, după ce a fost hărţuită la şcoală
  • Familia a găsit jurnalul în care îşi nota toate stările negative prin care trecea

O adolescentă din Australia care visa să devină vedetă pe YouTube şi-a luat viaţa la doar 13 ani. Se pare că tânăra se simţea hărţuită de colegii de la şcoala în care învăţa. În momentul în care a fost găsită fără suflare, poliţiştii au dat peste un bilet motolit pe care tânăra îl avea în buzunar. 

Abia după o lungă perioadă de timp, părinţii adolescentei au primit de la autorităţi jurnalul din care fusese rupt biletul. Dărâmaţi de cele întâmplate, abia atunci au realizat prin ce treacea zi de zi adolescenta din punct de vedere psihic, potrivit dailymail.co.uk.

Ascuns în camera ei, paginile jurnalului detaliază fiecare batjocură pe care copila a trebuit să o suporte până când nu a mai făcut faţă presiunilor. Familia nu şi-a dat seama de amploarea sentimentelor şi stărilor fetei până când nu au citit paginile jurnalului. 

''Îl numesc jurnalul morții'', a spus mama acesteia. 

În căutarea ajutorului de specialitate

Totuşi, părinţii realizaseră că tânăra ar avea nevoie de tratament de specialitate pentru a depăşi pasa în care se afla, dar nu se gândeau că adolescenta ar putea recurge la un astfel de gest. În ciuda numeroaselor încercări de a-i găsi cel mai bun tratament, aceștia nu au găsit opțiunile potrivite.

''Adolescenții nu îți spun întotdeauna ce se întâmplă. Nu crezi că un copil ar putea face asta fizic'', a adăugat mama.

Se pare că tânăra ar fi fost găsită fără suflare chiar în campusul şcolii.

Familia cere acum schimbări urgente, în condiţiile în care acuză sistemul medical că nu au cele mai bune opţiuni pentru consilierea copiilor sub 16 ani, în materie de sănătate psihică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » O adolescentă care visa să devină vedetă pe internet și-a luat viața la 13 ani, în Australia. Tânăra se simţea hărţuită la şcoală