Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O familie de americani trăiește cu SCROAFA în casă! FOTOGRAFII INCREDIBILE

O cheamă Esther și e departe de a putea fi numită animal de companie! Are șorici în loc de blană, grohăie și are troacă, nu castron. Cu toate acestea, stăpânii o iubesc și n-ar vedea-o niciodată sub formă de cârnați și tobă! Mai mult, scroafa este vedetă pe Facebook! Are peste 40.000 de prieteni.

de Redactia Observator

la 20.01.2014 , 11:08

Povestea scroafei Esther a început când nu era mai mare decât purceșul Babe.

Pe-atunci, familia de americani a cumpărat-o cu gândul că va rămâne pitică. Au avut încredere în vânzător când le-a spus că porcul e dintr-o rasă specială, dar surpriză!

Articolul continuă după reclamă

sursa: facebook/Esther the Wonder Pig

Esther a tot crescut, spre uimirea stăpânilor, până a ajuns o namilă! Din fericirea, la fel s-a întâmplat și cu dragostea americanilor, care n-au vrut să renunțe cu niciun chip la ea.

Ba din contră! Esther are voie în toate încăperile casei, să stea la masă și chiar să doarmă în patul familiei.

sursa: facebook/Esther the Wonder Pig

sursa: facebook/Esther the Wonder Pig

Ca o vedetă veritabilă, Esther are și pagină de facebook cu update-uri zilnice! Numele ei virtual este Esther Porcul-Minune și fiecare fotografie care o înfățișează are mii de like-uri!

Sperăm ca această pagină vă va determina să luați un minut pentru a reevalua unele dintre alegerile voastre de zi cu zi, cum ar fi șuncă, de exemplu. Întotdeauna preferăm abordarea "Prefer să nu mă gândesc la asta", dar dacă v-ați gândi doar câteva minute la cât de brutală este viața acestor animale inteligente și pline de compasiune, ceva s-ar schimba și poate chiar vă veți convinge să alegeți un stil de viață vegetarian, scriu stăpânii lui Esther pe pagina ei.

sursa: facebook/Esther the Wonder Pig

Cu toate acestea, familia de americani îi sfătuiște pe toți cei care își doresc un porc ca animal de companie, să se gândească bine înainte să facă acest pas.

sursa: facebook/Esther the Wonder Pig

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » O familie de americani trăiește cu SCROAFA în casă! FOTOGRAFII INCREDIBILE