Antena Meniu Search
x

O femeie a trăit 21 de ani după ce a aflat că are cancer în ultima fază, deși medicii din Anglia îi dăduseră șase luni de viață

O femeie de 51 de ani a murit la mai bine de 20 de ani după ce a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală, deși atunci i s-a spus că va mai trăi cel mult șase luni.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.02.2021, 22:16

O femeie a mai trăit 21 de ani după ce a aflat că are cancer în fază terminală
O femeie a mai trăit 21 de ani după ce a aflat că are cancer în fază terminală - Jess Edwards/Grimsby Telegraph
  • Michelle „Shelly” Edwards a fost diagnosticată cu cancer osos la 30 de ani.

Michelle „Shelly” Edwards, în vârstă de 51 de ani, a murit la casa de îngrijire Clarendon Hall din Humberston, în Anglia, după o luptă crâncenă și îndelungată cu cancerul osos.

Avea doar 30 de ani când a fost diagnosticată pentru prima dată cu boala terminală și a trăit 21 de ani incredibili, scrie Daily Mail.

Michelle a sfidat cancerul timp de 21 de ani

Jessica, fiica femeii: „Nici în ultimele zile nu a cedat. Pentru că i-a afectat coloana vertebrală, n-a mai putut să meargă și nu mai avea mobilitate pentru că nu-și putea simți picioarele. Nu a trecut mult până a devenit paralizată”.

Dar la spitalul Pinderfields au învățat-o să meargă din nou. Chiar și în ultimii ei câțiva ani când a mers la tratament, ea a fost în secție inspirându-i pe ceilalți pacienți din secția de oncologie, arătându-le cum să meargă mai departe.

Jessica, fiica femeii: ”Râdea mereu în spital. Medicii au considerat-o incredibilă și au fost impresionați de cât de puternică era”. 

Femeia a avut șansa să fie îngrijită încă de la începutul bolii chiar de mama ei, fostă asistentă medicală.

Shelly, așa cum era cunoscută de cei dragi, a servit ca polițist special pentru poliția Humberside de la vârsta de 19 ani până la diagnosticarea ei cu cancer osos. De asemenea, a fost voluntară la Grimsby Town FC.

Fiica femeii spune că mama ei era pasionată de cai

Jessica, fiica femeii:Una dintre pasiunile ei era să vadă caii de poliție pe stadion. Așa că am aranjat ca în ultima ei zi pe pământ să fie transportată de un cărucior de cai care să o ducă la crematoriu”.

Shelly a fost unul dintre cei trei copii ai regretatului Ann Edwards, fostă asistentă specială pentru copii, și Terry Edwards. Shelly a trăit cea mai mare parte a vieții sale în Cleethorpes și era renumită pentru că purta culoarea ei preferată roșu. 

Avea părul roșu și purta mereu o haină roșie, pantofi și ruj roșu. Sicriul ei va fi acoperit cu trandafiri roșii pentru a reflecta dragostea ei pentru această culoare.

În ciuda bolii sale, Shelly s-a pregătit pentru a fi asistentă socială, dar nu a reușit să-și finalizeze studiile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O femeie a trăit 21 de ani după ce a aflat că are cancer în ultima fază, deși medicii din Anglia îi dăduseră șase luni de viață