Antena Meniu Search
x

O femeie din Anglia a ameninţat că îşi pune copiii pe eBay, după ce au creat dezastru în doar câteva minute în care au fost lăsaţi nesupravegheaţi

O femeie din Anglia a fost de-a dreptul uimită de ce a găsit în sufragerie, după ce şi-a lăsat doi dintre copii nesupravegheaţi, preţ de câteva minute.

de Monica Palade

la 03.03.2021, 16:02

O femeie din Anglia a ameninţat că îşi pune copiii pe eBay, după ce au creat dezastru în doar câteva minute în care au fost lăsaţi nesupravegheaţi - Shutterstock

Christina Milford-Scott a ieşit din camera unde se aflau Bronwyn, patru ani, şi Sorin, doi ani, pe care i-a lăsat jucându-se. Când s-a întors, mămica din Hailsham, East Sussex, a fost de-a dreptul şocată.

Cei doi au reuşit într-un timp record să creeze un adevărat haos, după ce au redecorat toată camera cu pudră de talc. Nici măcar canapeaua nouă de 1.000 de lire sterline nu a scăpat.

La vânzarea pe eBay

Drept pedeapsă, femeia i-a ameninţat în glumă că îi va scoate la vânzare pe eBay.

„Mi s-a oprit inima. Am început să râd pentru că atunci când sunt şocată râd, dar eram furioasă. Eram palidă. Au mai făcut asta şi înainte, dar niciodată la acest nivel. Cred că ne-am învăţat lecţia. A treia oară, pudra de talc categoric va fi interizisă.

Aceşti copiii mă vor înnebuni, dar în final am dat-o pe glumă spunând că îi voi scoate la vânzare pe eBay. Este nostim pentru că i-am tot ameninţat că îi scot la vânzare, iar acum mă gândesc să pun anunţul”, a declarat Christina, potrivit Mirror.

Christinei şi soţului său le-au trebuit ore întregi ca să facă curăţenie după dezastrul provocat de micuţi.

Citeşte şi: Reacție emoționantă pentru băiețelul de 6 ani căruia nu i-au venit invitații, la ziua de naștere

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O femeie din Anglia a ameninţat că îşi pune copiii pe eBay, după ce au creat dezastru în doar câteva minute în care au fost lăsaţi nesupravegheaţi