Antena Meniu Search
x

Galerie foto O femeie dispărută în 2020 a fost găsită în viață, într-o pădure izolată din Utah. Cum a supraviețuit de una singură în sălbăticie

O femeie dată dispărută în 2020 a fost găsită în viață, într-o pădure din Utah, unde trăia într-un cort și se hrănea cu iarbă și mușchi, după ce o dronă care o căuta s-a prăbușit în apropierea locului în care femeia se instalase.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 05.05.2021, 15:39

  • Femeia de 47 de ani a fost dată dispărută în noiembrie 2020.
  • Anchetatorii cred că ea a supraviețuit cu o cantitate mică de mâncare pe care a adus-o inițial, precum și cu iarbă și mușchi.

Femeia de 47 de ani, al cărei nume nu a fost făcut public, a fost găsită duminică într-un camping izolat din pădurea națională Uinta-Wasatch-Cache, potrivit unui comunicat oficial al șeriful din comitatul Utah.

Femeia s-a hrănit șase luni cu iarbă și mușchi

„Această femeie ... era extrem de slabă și slăbită, însă părea plină de resurse”, se arată în declarație, potrivit nypost.com.

Autoritățile cred că femeia a ales în mod voluntar să se mute în Diamond Fork Canyon, în urmă cu șase luni - și a supraviețuit cu o cantitate mică de mâncare pe care a adus-o, precum și cu iarbă și mușchi. De asemenea, avea acces la apă dintr-un râu din apropiere.

Pe acelaşi subiect

Mașina femeii de 47 de ani a rămas abandonată la marginea pădurii

Autoritățile au început să o caute pe femeie în noiembrie 2020, după ce oficialii serviciului forestier din SUA i-au găsit mașina abandonată în camping.

Mașina femeii dispărute în Utah

Utah County Sheriff’s Office

Detectivii au adunat informații „care sugerau că femeia s-ar putea lupta cu provocările legate de sănătatea mintală”, iar duminică, când ofițerii s-au întors în zona Diamond Fork cu o dronă pentru a încerca să-și dea seama dacă femeia era încă în preajmă, au dat de cortul instalat de ea.

Inițial au crezut că este vorba de un cort abandonat, ”până când fermoarul cortului s-a deschis și femeia a ieșit la ei”.

„Acum credem că ea a ales cu bună știință să rămână în zonă încă din noiembrie 2020”, se mai arată în comunicatul oficial.

Femeia a fost dusă la un spital din apropiere

Deputații au dus-o pe femeie la un spital din apropiere pentru o evaluare a sănătății mintale, dar au spus că este posibil ca ea să aleagă să se întoarcă în pădure.

„Vrem să fim clari că, deși mulți oameni ar putea alege să nu trăiască în circumstanțele și condițiile pe care le-a făcut această femeie, ea nu a făcut nimic împotriva legii”, a spus departamentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » O femeie dispărută în 2020 a fost găsită în viață, într-o pădure izolată din Utah. Cum a supraviețuit de una singură în sălbăticie