Maria a fost găsită moartă pe o plajă din Marea Britanie. Tânăra româncă, dispărută din ianuarie, a fost identificată după 3 luni

De Veronica Micu.
Publicat: 04.05.2021, 11:30.
Actualizat: 04.05.2021, 11:33

La sfârşitul lunii ianuarie, pe o plajă din Marea Britanie a fost găsit trupul neînsufleţit al unei tinere femei. Anchetatorii nu au reușit să identifice victima la acea dată, primele informaţii despre cine este femeia decedată fiind făcute publice abia ieri. 

Maria a fost găsită moartă pe o plaja din Marea Britanie. Tânăra româncă, dispărută din ianuarie, a fost identificată după 3 luni

Scotland Police

Astfel, potrivit Daily Record, cadavrul găsit în 30 ianuarie, pe o plajă din localitatea scoțiană Fortrose, lângă un club de golf, este al unei românce în vârstă de 33 de ani.

Marilena-Maria Maftei dispăruse în urmă cu mai bine de trei luni.

Ultima dată când a fost văzută românca a fost pe 19 ianuarie, în zona Glenurquhart Road din Inverness, însă familia a raportat oficial dispariţia tinerei pe 22 martie.

Citește și:

Pe 30 ianuarie, la 11 zile după ce a fost văzută pentru ultima dată, trupul ei fusese găsit pe plaja di Fortrose, însă anchetatorii nu au reușit să-i stabilească identitatea.

Eu ai realizat şi au dat publicităţii un portret robot al acesteia, în speranța că va fi recunoscută.

Marilena-Maria Maftei

Scotland Police

Cadavrul a fost identificat luni, 3 mai

Oamenii legii au reuşit să identifice victima abia ieri.

Criminaliştii scoţieni au transmis că femeia găsită moartă pe plajă este Marilena Maria Maftei.

"Gândurile noastre se îndreaptă către familia și prietenii femeii. Aceștia au fost informați complet de către ofițerii noștri și au cerut să le fie respectat dreptul la intimitate în acest moment. Vreau să profit de ocazie pentru a le mulțumi tuturor celor care au contribuit cu informații sau au ajutat cu ancheta în orice mod, în aceste săptămâni de când a fost găsită moartă", a declarat detectivul Craig Still.

Cazul a fost preluat de procurori.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.