Antena Meniu Search
x

O mamă şi-a ucis cele două fetiţe gemene apoi şi-a pus capăt zilelor: "Se temea că va pierde custodia"

O mamă şi-a ucis cele două fetiţe, ambele în vârstă de 7 ani, apoi şi-a pus capăt zilelor, de teamă că va pierde custodia copilelor.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 01.11.2020, 14:14

  • Potrivit unor surse din anchetă, tatăl fetelor a fost exclus ca suspect.
  • Femeia avea un ordin de restricţie împotriva tatălui fetelor.

Michele Boudreau Deegan, în vârstă de 55 de ani, de profesie psiholog, a fost găsită moartă alături de cele două fetiţe ale sale, Mairy Anneleise Deegan și Katie Elizabeth Deegan în Sudden Valley, statul Washington.

O prietenă de-ale femeii a sugerat faptul că probabil decizia teribilă a fost luată pentru că se temea că fostul ei partener va primi custodia fetelor.

Tragedia s-a petrecut în Sudden Valley, statul Washington, aseară. Potrivit unor surse din anchetă, tatăl fetelor a fost exclus ca suspect.

„Dovezile la fața locului o implică în mod clar pe Michele Boudreau Deegan ca fiind singurul suspect în cazul morții celor două fiice ale sale.” a declarat unul dintre anchetatori.

Mama criminală a fost descrisă de prieteni ca fiind „profund tulburată” de ultimele evenimente din viaţa ei, mai ales după despărţire şi frica de a pierde custodia celor două fetiţe.

„Este o situație cu adevărat tragică pe care o investigăm încă, încercând să obținem mai multe informații despre ceea ce ar fi putut să o fi motivat să facă ceva atât de oribil”. A declarat şeriful Bill Elfo, din judeţul Whatcom.

Într-o postare pe Facebook, potrivit Mirror, una dintre prietenele ei a scris: „Michelle a fost o femeie minunată .... A TREBUIT să încerce (într-un mod absolut bolnav, neînchipuit evident) să „protejeze” fetele de o viață cu tatăl lor, în care nu s-ar fi aflat şi ea. Se temea că nu va obţine custodia. Era o prietenă bună și blândă, o minte strălucitoare și o fire empatică, un psiholog cu o practică locală care a ajutat atât de mulți oameni, inclusiv pe mine și fiica mea”.

Femeia trecea însă printr-o perioadă extrem de grea, mai ales că „ducea o luptă teribilă pentru custodie cu un bărbat împotriva căruia avea un ordin de restricţie din cauza violenteţi domestice.”

„De fiecare dată când credea că divorțul este aproape definitiv, era târâtă într-o nouă renegociere frivolă și costisitoare. Fusese falimentată de litigii, corect sau greșit, își făcea griji pentru fetele ei din cauza faptului că îşi imagina că ar putea ajunge în grija tatălui lor.” a concluzionat cea care o cunoştea pe mamă şi care-i fusese alături în momentele dificile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că va intra România în Schengen şi cu graniţele terestre până la finalul anului?

Observator » Stiri externe » O mamă şi-a ucis cele două fetiţe gemene apoi şi-a pus capăt zilelor: "Se temea că va pierde custodia"