Antena Meniu Search
x

O mămică aflată în fază terminală a murit cu două săptămâni înainte de nuntă

Dramă uriaşă pentru o mămică, care s-a stins din viaţă cu doar două săptămâni înainte de a se căsători cu iubitul său. Gemma McGowan din Paisley suferea de cancer în fază terminală, dar visa din toată inima să se căsătorească cu iubitul său, Steven Murie. Ceremonia urma să aibă loc pe 11 iunie.

de Monica Palade

la 28.05.2021, 16:19

O mămică aflată în fază terminală a murit cu două săptămâni înainte de nuntă

Din păcate, nu a mai apucat să îşi vadă visul împlinit. Gemma, mămica unui copil, în vârstă de 29 de ani, avea o formă rară de cancer a cavităţii nazale şi i s-a mai dat doar câteva luni de viaţă, după ce a primit diagnosticul în luna mai a anului trecut.

Au urmat luni de tratament, printre care radioterapie, imunoterapie şi o operaţie în urma căreia a rămas dără un ochi, dar cu toate acestea tinerei i s-a spus că nu se mai poate face nimic pentru ea.

Din cauza stării de sănătate a Gemmei, nunta a fost avansată, iar cei de la Wedding Wish Makers au făcut apeluri ca să ofere întreaga gamă de servicii, de la mașini de nuntă la ținute pentru domnișoarele de onoare.

A murit înainte de nuntă

Pe acelaşi subiect

Au reușit să asigure tortul de trei niveluri, iar în total au fost făcute donații de aproape 3.800 de lire sterline pentru a plăti ceremonia de la hotelul Dalmeny Park din Barrhead, dar și alte taxe. Din păcate, eforturile au fost în zadar.

Wedding Wish Makers a anunțat moartea Gemmei pe Facebook, spunând: „Cu inima grea scriem aceste cuvinte, dar, din păcate, Gemma a murit ieri. Gândurile noastre sunt cu Steven, Aren, toşi prietenii şi familia în această perioadă grea”.

Mama Gemmei, Lorraine McGowan, a povestit anterior cum fiica ei se lupta cu „o forță și vitejie incredibile”. „Este atât de greu să o privesc trecând prin ceea ce are. Nu știu cum s-a descurcat, dar a fost atât de puternică să facă făţă la aşa ceva”.

La doar o lună după ce şi-a anunţat familia că este însărcinată, Gemma a început să aibă probleme cu ochii. După o vizită la optician, Gemmei i s-a spus că este probabil un canal lacrimal blocat și a fost îndrumată la oftalmolog.

După ce prima sa programare a fost anulată la începutul pandemiei, în martie, a fost în cele din urmă văzută și i s-a reconfirmat primul diagnostic.

Cu toate acestea, starea Gemmei a continuat să se înrăutățească în următoarele săptămâni, s-a umflat rău, iar ochiul a început să se miște complet într-o parte.

Atunci medicii i-au comandat scanarea ochiului și au descoperit tumoarea. Banii de la strângerea de fonduri vor merge acum pentru Steven și copilul cuplului, Arran.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O mămică aflată în fază terminală a murit cu două săptămâni înainte de nuntă