Antena Meniu Search
x

O tânără însărcinată a căzut de la etajul 9 în timp ce încerca să scape de flăcările care i-au cuprins apartamentul, în Ucraina

O tânără de 21 de ani, însărcinată, a murit în mod tragic după ce a căzut de la etajul 9 al balconului său, în timp ce încerca să scape de incendiul care i-a cuprins apartamentul.

de Monica Palade

la 07.04.2021, 09:41

O tânără însărcinată a căzut de la etajul 9 în timp ce încerca să scape de flăcările care i-au cuprins apartamentul, în Ucraina - Instagram/XYdessa

Maria Artyschuk s-a agățat de balcon în timp ce echipajul de pompieri ajunsese la fața locului. După ce a așteptat ceva timp, femeia nu a mai reușit să se țină și a căzut de la 24 de metri înălțime. Moartea sa a avut loc doar cu câteva minute înainte de a putea fi salvată.

Incidentul a avut loc în orașul port Yuzhne, din sud-vestul Ucrainei pe 30 martie.

A atârnat la balcon în așteptarea salvatorilor

Potrivit rapoartelor, Maria era singură acasă când suportul electric de uscare a hainelor a luat foc din cauza unei defecțiuni. Femeia a ieșit din balcon și a început să strige după ajutor, la scurt timp după ce apartamentul ei de trei camere s-a umplut de fum.

Pe acelaşi subiect

Filmările o arată pe tânără stând pe pervazul balconului ei, în timp ce o mașină de pompieri ajunge la fața locului. Ea încearcă cu disperare să ajungă din nou în apartament, însă nu reușește și poate fi văzută atârnând la balconul său.

A murit la impactul cu solul

În doar câteva momente, Maria nu mai reușește să se țină și cade direct pe asfalt. A murit imediat la impactul cu solul. Viitoare mămică a căzut chiar în timp ce pompierii spărgeau ușa apartamentului său ca să o salveze. Vecinii au mărturisit că fata aștepta primul său copil.

Autoritățile locale au declarat că pompierii nu au putut instala rapid scările de evacuare ca să o salveze pe femeie, din cauza mașinilor care erau parcate lângă bloc și blocau accesul.

Cercetările continuă pentru a afla cauza exactă a incendiului. Yuzhne este un oraș mic cu 32.000 de locuitori, situat în sudul regiunii Odesa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » O tânără însărcinată a căzut de la etajul 9 în timp ce încerca să scape de flăcările care i-au cuprins apartamentul, în Ucraina