Antena Meniu Search
x

Video O mămică a fost arestată, după ce şi-a scăpat fiica de trei ani de la etajul 6, în Rusia. Cu câteva secunde înainte de cădere, copila a fost auzită ţipând: "Îmi e frică"

O mamă din Rusia care şi-a scăpat fiica de trei ani de la etajul 6 a fost arestată după ce copila a murit. Anna Ruzankina, 23 de ani, şi-a atârnat fetiţa, Anastasia, în afara balconului ca pedeapsă pentru că aceasta plângea, spune poliţia.

de Monica Palade

la 09.06.2021, 18:10

Într-un video, fata este auzită în timp ce ţipa: „Mama, îmi e frică. Îmi e frică, sunt speriată”, înainte de a cădea de la 18 metri înălţime. Înregistrarea surprinde ultimele momente ale fetei înainte de a se lovi de pământ.

Mai apoi, mama este surprinsă într-o cameră de supraveghere din ligt în timp ce recuperează trupul fetiţei şi o ţine în braţe înainte de a o aduce din nou în apartamentul de la etajul 6, din Saratov. Ea scutură trupul micuţei şi încearcă să o readucă la viaţă.

Mamă reţinută pentru că şi-a ucis fetiţa

Un trecător, care apare şi în înregistrare, a povestit că a auzit „țipetele puternice ale unui copil de la etajul superior. Şi, brusc, un sunet de cădere, iar ţipetele s-au oprit. Când m-am întors, am văzut o fetiță acoperită de sânge întinsă pe asfalt. Am fugit să sun la serviciile de urgență. Am fost atât de șocat. Vecinii au spus că mama a susținut că micuţa s-a urcat singură peste balcon. „I-am spus că va cădea”, a fost femeia auzită spunând.

Dar Ruzankina a fost reținută sub suspiciunea că şi-a ucis fetiţa și riscă cu până la 21 de ani de închisoare dacă va fi condamnată.

Ruzankina „și-a scăpat de la balcon fiica, născută în 2018. În prezent, suspecta a fost reținută”, a declarat comisia de anchetă din Rusia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O mămică a fost arestată, după ce şi-a scăpat fiica de trei ani de la etajul 6, în Rusia. Cu câteva secunde înainte de cădere, copila a fost auzită ţipând: "Îmi e frică"