Meniu LIVE
Search
x

Foto Tânără mamă, atacată şi ucisă de mai mulţi câini, în timp ce se afla în vizită la nişte prieteni, în Australia

O mămică din Queensland, Australia, s-a stins din viaţă fulgerător, după ce a fost atacată de o haită de câini. Aceasta mersese în vizită la nişte prieteni.

De Redactia Observator la 09.06.2021, 22:22

Amanda Carmichael se afla în vizită la o casă din Maryborough, în regiunea Fraser Coast din Queensland, în jurul orei 9:00, marți, în momentul în care câinii au atacat-o. Femeia era o mamă iubită și un membru foarte apreciat al comunității sale.

Wade Lee, inspector interimar al grupului de patrulă din Maryborough, a declarat reporterilor sosiţi la fața locului că doamna Carmichael a suferit răni critice la nivelul gâtului, pieptului și brațelor. Chiar dacă cei prezenţi au sunat la serviciile de urgență, femeia a murit la fața locului.

O persoană care o cunoștea pe victimă a descris-o drept o ''prietenă frumoasă, dragă'', de care cu siguranţă o să îi fie dor. De asemenea, un alt prieten al acesteia a afirmat că întotdeauna a fost un om de nădejde. 

Câinii au fost transferaţi de pe proprietate

Poliția spune că cei trei câini implicați în atac sunt ''considerați a fi rase încrucișate''. Animalele fuseseră închise într-o magazie de pe proprietate până la sosirea personalului de urgență. Se pare că acestea nu au locuit permanent la casa unde s-a produs tragedia. Câinii au fost puşi fiecare într-o cuşcă separată şi transferaţi, potrivit Daily Mail

Inspectorul interimar din Maryborough, Wade Lee, a declarat că investigațiile inițiale asupra morții sugerează că incidentul a fost doar ''un accident foarte tragic''. De asemenea, se aşteaptă şi un raport din partea legistului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Tânără mamă, atacată şi ucisă de mai mulţi câini, în timp ce se afla în vizită la nişte prieteni, în Australia

Breaking News

Atac armat într-o școală din Rusia. Sunt 9 morți și 20 de răniți. VIDEO

Atac armat într-o școală din Rusia. Sunt 9 morți și 20 de răniți. VIDEO