Antena Meniu Search
x

MAREA ÎNTOARCERE: aglomerație pe drumurile României, la finalul minivacanței de 1 decembrie. E trafic greu pe Valea Prahovei, dar și pe Valea Oltului

Românii se întorc acasă din minivacanța de Ziua Națională, iar, pe mai multe șosele, s-au format deja cozi lungi de mașini. Probleme sunt mai ales pe drumurile spre București.

Românii se întorc acasă din minivacanța de Ziua Națională, iar, pe mai multe șosele, s-au format deja cozi lungi de mașini. Probleme sunt mai ales pe drumurile spre București.

Traficul este aglomerat, duminică după-amiază, pe Drumul Naţional 7 (Valea Oltului), unde s-au format coloane de maşini, aceeaşi situaţie fiind şi pe DN67, în dreptul oraşului Râmnicu Vâlcea, precum şi pe autostrada A1, la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, la ora transmiterii acestei ştiri, pe DN7 Sibiu - Râmnicu-Vâlcea - Piteşti traficul rutier este foarte intens, iar în judeţul Vâlcea autovehiculele circulă cu viteză redusă în zona municipiului Râmnicu Vâlcea, între Bujoreni şi intersecţia cu DN67.

Pe acelaşi subiect

Implicit, s-au format coloane şi pe DN67, tot în dreptul municipiului Râmnicu Vâlcea, iar în judeţul Argeş cel mai greu se circulă pe tronsonul Drăganu - Bascov.

Infotrafic mai anunţă că traficul rutier a scăzut în intensitate pe DN1, pe Valea Prahovei, unde au fost coloane de maşini pe tot parcursul zilei, turiştii care au petrecut minivacanţa de 1 Decembrie la munte întorcându-se spre case. În schimb, pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti circulaţia încă este intensă, iar autovehiculele rulează cu viteză mai redusă la intrarea pe podul peste râul Teleajen, între Boldeşti-Scăeni şi Blejoi.

De asemenea, pe autostrada A1, la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti, s-au format coloane de autovehicule.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » MAREA ÎNTOARCERE: aglomerație pe drumurile României, la finalul minivacanței de 1 decembrie. E trafic greu pe Valea Prahovei, dar și pe Valea Oltului