Antena Meniu Search
x

Galerie foto O tânără s-a ales cu grave cicatrici şi a orbit temporar după ce a încercat un truc de pe TikTok

Incident dramatic pentru o tânără de 21 de ani din Australia care şi-a dorit să încerce acasă un truc de înfrumuseţare văzut pe TikTok. A crezut că va reuşi fără ajutorul unui specialist în domeniu, dar ajuns la spital cu răni grave şi orbire temporară.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 12.05.2021, 16:36

O tânără, concurentă la o emisiune televizată în Australia, a lansat un avertisment pentru toate tinerele, sfătuindu-le să nu încerce tot ce văd pe TikTok. Mesajul a venit după ce ea însăşi s-a ales cu orbire temporară, în urma unui truc văzut pe aplicaţia de socializare.

TikTok, care a devenit global în 2018, și-a construit succesul rapid pe baza parodiilor şi a coregrafiilor muzicale, punând accentul pe inventivitatea şi creativitatea utilizatorilor care au "mână liberă" la înregistrarea videoclipurilor cu scopul de a deveni virale. Oamenii au început să posteze inclusiv, reţete de gătit, poveşti jenante, dar şi trucuri pentru diferite situaţii, fie de frumuseţe şi lifestyle ori pentru a repara lucruri prin casă sau pentru a transforma obiectele nefolositoare în adevărate piese de decor.

Totuşi, deşi o mare parte din conţinutul împărtăşit pe TikTok merită urmărit, există anumite videoclipuri care pot fi îngrijorătoare, mai ales atunci când instigă la provocări sau trucuri care îţi pot afecta inclusiv sănătatea. Printre acestea există mai ales trucurile de frumuseţe, incluzând diferite metode pentru a-ţi „îmbunătăţi” aspectul fizic fără a face vreo operaţie estetică.

Tilly Whitfield, participantă a unui show australian televizat, a descoperit recent efectele acestor trucuri realizate fără o verificare amănunţită, după ce a încercat o tehnică de acupunctură la domiciliu pe care o văzuse pe TikTok. Tânăra de 21 de ani din Sydney a împărtăşit ulterior fotografii cu rezultatul dezastruos, menţionând că a ajuns la spital cu cicatrici severe pe faţă şi cu orbire temporară a unui ochi.

Pe acelaşi subiect

Tânăra: "Am înfipt literalmente ace adânc în pielea mea"

Incidentul a avut loc chiar înainte de a intra în casa Big Brother, show-ul televizat din care face parte, motiv pentru care la început a fost nevoită să poarte o mască de culoare albastră pe faţă pentru a nu îşi expune semnele în faţa milioanelor de telespectatori. Totuşi, oamenii de acasă au început să pună întrebări legate de apariţia ei, motiv pentru care concurenta a decis să clarifice lucrurile pe Instagram şi, de asemenea, să îi avertizeze pe alţii să nu facă greşeli similare, potrivit Mirror.

„Pentru cei care mă întreabă de ce port o mască în mod constant, ei bine, aşa arăta faţa mea înainte de a intra în competiţie, de aceea am întotdeauna machiaj pe faţă şi îmi ţin pielea acoperită. Acesta este rezultatul încercării de a-mi îndepărta cicatricile pe care mi le-am provocat singură, acasă, încercând să reproduc o procedură de înfrumusețare pe care am văzut-o într-un videoclip de pe TikTok, cu două luni înainte de emisiune. Cine naiba ar mai face aşa ceva? Vă rog nu încercaţi niciun fel de truc sau alte proceduri de înfrumuseţare la domiciliu, am ajuns la spital cu orbire temporată din cauza umflăturii şi m-am infectat rău, ca să nu mai vorbim că faţa mea era oarecum de nerecunoscut. Am înfipt literalmente ace adânc în pielea mea. Lăsaţi lucrurile pe seama profesioniştilor” a mărturisit Tilly.

Internauţii au invadat conturile ei de socializare cu mesaje de sprijin şi apreciere pentru curajul de a mărturisi prin ce a trecut şi au lăudat dorinţa ei de a-i avertiza pe cei din jur să fie atenţi înainte să încerce diferite trucuri şi modalităţi de înfrumuseţare fără ajutorul unui specialist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » O tânără s-a ales cu grave cicatrici şi a orbit temporar după ce a încercat un truc de pe TikTok