Antena Meniu Search
x

Video Opt morți, după ce un avion românesc s-a prăbușit în Milano. Presa italiană: Pilotul era un român de 30 de ani

Opt persoane, între care un copil, au murit după ce un avion de mici dimensiuni a căzut pe o clădire din Milano, Italia. Aeronava era înmatriculată în România.

de Redactia Observator

la 03.10.2021, 17:49

Vezi și

Avionul privat de mici dimensiuni, un Pilatus PC12 înmatriculat YR-PDV, s-a prăbușit pe o clădire din San Donato Milanese (Milano), la cinci minute după decolare. Cele opt persoane aflate la bord au murit: pilotul, copilotul, cinci adulți și un copil. Aeronava decolase din Linate cu destinația Olbia, conform ANSA.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit primelor informații, pasagerii aeronavei de mici dimensiuni erau cetățeni francezi, scrie La Repubblica. La rândul său, Milano Corriere susține că pilotul era un român în vârstă de 30 de ani. Alături de el la bord se aflau soția sa, fiul lor și 5 prieteni.

Pilatus PC-12 este un avion echipat cu turbopropulsor monomotor şi poate fi folosit pentru transport de mărfuri sau pentru transportul de pasageri, numărul acestora fiind limitat la 9.

Pe acelaşi subiect

Ce spun martorii tragediei aviatice

Localnicii povestesc că au auzit o bubuitură puternică, cauzată de impact. Imediat, aparatul de zbor a fost cuprins de flăcări uriașe. 

„Avionul avea un motor în flăcări și s-a prăbușit, nu s-au văzut manevre de redresare”, povestesc martorii tragediei. 

„Am auzit un avion pe cale să se prăbușească, apoi am simțit ferestrele tremurând și, ca în filme, m-am dus la fereastră și am văzut o coloană de fum ridicându-se”, a declarat un tânăr care locuiește în apropierea locului incidentului aviatic, potrivit ANSA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Opt morți, după ce un avion românesc s-a prăbușit în Milano. Presa italiană: Pilotul era un român de 30 de ani