Antena Meniu Search
x

Video Un pasager a sărit pe aripa unui avion, la scurt timp după ce a aterizat pe aeroport, în SUA

Pasagerul unui avion comercial a deschis o ușă de urgență și a sărit pe aripa aeronavei la scurt timp după ce aceasta a aterizat pe Aeroportul Internațional din Miami, miercuri.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 30.09.2021, 12:49

Un bărbat a sărit pe aripa unui avion, la scurt timp după aterizare
Un bărbat a sărit pe aripa unui avion, la scurt timp după aterizare - Captura YouTube

Christian Segura, în vârstă de 33 de ani, se afla în avionul companiei American Airlines 920 pentru o călătorie de patru ore, din Cali, Columbia, spre Miami, scrie local10.com.

Potrivit polițiștilor, pasagerul a deschis o ușă de urgență și a sărit pe aripa aeronavei în timp ce avionul se îndrepta spre poarta desemnată în aeroport. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Pasagerul a fost reținut după ”cascadoria” din aeroport

Suspectul, care este american, a sărit de pe aripă și a fost luat în custodie de către ofițerii chemați la aeroport. Incidentul nu a provocat întârzieri, iar ceilalți pasageri au putut debarca în siguranță. 

Poliția a anunțat ulterior că bărbatul a fost reținut.

Reacția American Airlines la incidentul de pe Aeroportul din Miami

American Airlines a emis următoarea declarație: „Suntem conștienți de un incident care a implicat un pasager pe zborul American Airlines 920 din Cali, Columbia (CLO) către Miami (MIA). În timp ce pasagerii ieșeau din avion la poartă, un bărbat a deschis ieșirea de urgență și a sărit pe rampă. Acesta a fost reținut imediat de oamenii legii. Toți ceilalți pasageri au debarcat în siguranță. Mulțumim membrilor echipei pentru profesionalism și ne cerem scuze pasagerilor noștri pentru neplăceri”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un pasager a sărit pe aripa unui avion, la scurt timp după ce a aterizat pe aeroport, în SUA