Antena Meniu Search
x

Video Un pasager a sărit pe aripa unui avion, la scurt timp după ce a aterizat pe aeroport, în SUA

Pasagerul unui avion comercial a deschis o ușă de urgență și a sărit pe aripa aeronavei la scurt timp după ce aceasta a aterizat pe Aeroportul Internațional din Miami, miercuri.

De Ana Maria Ghiarasim la 30.09.2021, 12:49
Un bărbat a sărit pe aripa unui avion, la scurt timp după aterizare
Un bărbat a sărit pe aripa unui avion, la scurt timp după aterizare - Captura YouTube

Christian Segura, în vârstă de 33 de ani, se afla în avionul companiei American Airlines 920 pentru o călătorie de patru ore, din Cali, Columbia, spre Miami, scrie local10.com.

Potrivit polițiștilor, pasagerul a deschis o ușă de urgență și a sărit pe aripa aeronavei în timp ce avionul se îndrepta spre poarta desemnată în aeroport. 

Pasagerul a fost reținut după ”cascadoria” din aeroport

Pe acelaşi subiect

Suspectul, care este american, a sărit de pe aripă și a fost luat în custodie de către ofițerii chemați la aeroport. Incidentul nu a provocat întârzieri, iar ceilalți pasageri au putut debarca în siguranță. 

Poliția a anunțat ulterior că bărbatul a fost reținut.

Reacția American Airlines la incidentul de pe Aeroportul din Miami

American Airlines a emis următoarea declarație: „Suntem conștienți de un incident care a implicat un pasager pe zborul American Airlines 920 din Cali, Columbia (CLO) către Miami (MIA). În timp ce pasagerii ieșeau din avion la poartă, un bărbat a deschis ieșirea de urgență și a sărit pe rampă. Acesta a fost reținut imediat de oamenii legii. Toți ceilalți pasageri au debarcat în siguranță. Mulțumim membrilor echipei pentru profesionalism și ne cerem scuze pasagerilor noștri pentru neplăceri”.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un pasager a sărit pe aripa unui avion, la scurt timp după ce a aterizat pe aeroport, în SUA