Antena Meniu Search
x

Oraș din Anglia, pus pe jar după ce o fetiță de trei ani a fost ademenită pe stradă. "Răpitorul" era, de fapt, tatăl ei

Un oraș întreg din Marea Britanie a stat cu sufletul la gură, după ce poliția a publicat imagini ale unui presupus răpitor, surprins în timp ce ademenește o copilă de trei ani. Bărbatul era, de fapt tatăl ei, care încerca să o convingă să meargă acasă.

Un oraș întreg din Marea Britanie a stat cu sufletul la gură, după ce poliția a publicat imagini ale unui presupus răpitor, surprins în timp ce ademenește o copilă de trei ani. Ofițerii au împânzit străzile, toate taxi-urile au fost informate cu privire la suspect, iar autoritățile au ridicat de la sol chiar și un elicopter. Doar pentru a se afla că fetița "răpită" era, de fapt, cu tatăl ei, care încerca sa o convingă să meargă acasă. 

Poliția din Sussex a creat isterie în orașul Brighton după ce a publicat imagini suprinse de camerele de supraveghere, în care un bărbat misterios părea a convinge o copilă să îl urmeze la mașină, ziua, în plină stradă. 

Copila nu era răpită, ci cu tatăl ei

La scurt timp, imaginile au devenit virale pe social media, iar polițiștii au ieșit în număr mare pe străzi. Individul a fost adus în atenția taximetriștilor din oraș, iar un elicopter special a început să patruleze cerul din Brighton. 

Polițiștii caută fetița răpită

Totul s-a sfârșit cu scurt timp înainte de miezul nopții, când un bărbat a sunat la poliție pentru a anunța că el este în imagini și că, de fapt, nu este răpitor, ci tatăl copilei. Încerca să o convingă pe micuță să meargă acasă, dar aceasta avea mofturi. 

Verificările făcute la locuința bărbatului au confirmat cele spuse, polițiștii găsind-o pe fetiță dormind liniștită în propriul pat. 

"E clar că persoana care a sunat inițial poliția a interpretat greșit ceea ce s-a întâmplat, dar a acționat cu bună credință", a spus purtătorul de cuvânt al forțelor de ordine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Oraș din Anglia, pus pe jar după ce o fetiță de trei ani a fost ademenită pe stradă. "Răpitorul" era, de fapt, tatăl ei