Antena Meniu Search
x

Video Papa Francisc, în spital din cauza unor probleme respiratorii și cardiace. Mesaje de susținere din întreaga lume pentru Suveranul Pontif

Emoţii şi rugăciuni pentru Papa Francisc. Suveranul Pontif este în spital de ieri din cauza unei infecţii respiratorii şi a unor probleme cardiace. Credincioşii catolici speră ca papa să fie externat la timp pentru  slujba de sărbătoarea Floriilor. 

de Redactia Observator

la 30.03.2023, 20:10

Vezi și

În imaginile filmate ieri, cu doar câteva ore înainte să fie transportat la spital, Papa Francisc primeşte ajutor pentru a se ridica din scaunul cu rotile. Urcă cu greu scările papamobilului la finalul audienţei săptămânale. Potrivit apropiaţilor, Papa Francisc acuza de câteva zile probleme respiratorii. În urma analizelor, medicii au decis, ca măsură de precauţie, să îl oprească în spital pentru tratament. 

Părintele Antonio, preot catolic: "Sfinția Voastră, ne rugăm cu toții pentru dumneavoastră și sperăm ca Domnul să vă dăruiască o viață lungă și prosperitate. Și fie ca Dumnezeu să-l binecuvânteze."

La 21 de ani, Papa Francisc a fost la un pas de moarte din cauza unei pleurezii, cunoscută popular ca apă la plămâni. Atunci i-a fost extirpată o bucată dintr-un plămân.  

"Pe acest papă, chiar îl iubesc, îl ador, l-am adorat și pe Ioan Paul al II-lea, dar acesta este cel mai bun. Acesta trebuie să rămână aici cel puțin până în 2024, pentru Jubileu."

Pe acelaşi subiect

"Îi dorim Papei Francisc să fie bine, să se însănătoșească și mult noroc."

Un mesaj de încurajare a venit şi de la preşedintele american, Joe Biden. 

Joe Biden, preşedintele SUA: "Papa este bolnav acum, așa că spuneți o rugăciune în plus pentru el."

În vârstă de 86 de ani, suveranul pontif are mai multe probleme de sănătate. 

Papa Francisc: "Sunt într-o stare de sănătate bună pentru vârsta mea, sunt normal. Aş putea muri mâine, dar am totul sub control."

Programul Papei este extrem de încărcat în această perioadă. Duminica aceasta, credincioşi catolici sărbătoresc Floriile, iar săptămâna viitoare sunt programate slujbele din Săptămâna Mare şi de Paşti. De pe 28 aprilie, până pe 30, Papa avea programată şi o vizită în Ungaria. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Papa Francisc, în spital din cauza unor probleme respiratorii și cardiace. Mesaje de susținere din întreaga lume pentru Suveranul Pontif