Antena Meniu Search
x

Peskov: "Ce rost are ca Rusia să atace pe cineva? Rusia nu a atacat niciodată pe nimeni, în toată istoria sa"

Purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, Dmitri Peskov, a declarat că "nu are rost ca Rusia să atace pe cineva", îndemnând partenerii occidentali să fie raţionali, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 20.02.2022, 15:05

Peskov: "Ce rost are ca Rusia să atace pe cineva? Rusia nu a atacat niciodată pe nimeni, în toată istoria sa"
- Profimedia

"Vă îndemnăm să vă puneţi întrebarea: ce rost are ca Rusia să atace pe cineva?", a declarat Peskov, într-un interviu pentru postul de stat Rossia 1. Purtătorul de cuvânt al lui Putin a criticat, de asemenea, Occidentul pentru că "nu a fost foarte bun la istorie”, susţinând că Rusia nu a invadat niciodată o altă ţară.

"Vă reamintim că Rusia nu a atacat niciodată pe nimeni de-a lungul istoriei sale. Şi Rusia, care a supravieţuit atâtor războaie, este ultima ţară din Europa care vrea să vorbească, chiar să pronunţe cuvântul «război", a declarat Peskov. Întrebat despre situaţia din Donbas, Peskov a avertizat că "orice scânteie, orice incident neplanificat sau orice provocare minoră poate duce la consecinţe ireparabile”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Peskov: "Ce rost are ca Rusia să atace pe cineva? Rusia nu a atacat niciodată pe nimeni, în toată istoria sa"