Antena Meniu Search
x

Video Peste 100 de maşini făcute praf, 6 morţi şi 65 de răniţi, după un carambol de proporții, pe o autostradă din Texas

Zeci de maşini au fost făcute praf într-un accident de proporţii, pe o autostrada interstatală din Texas, Statele Unite. Cel puţin 6 morţi şi 65 de răniţi este bilanţul tragic al impactului devastator produs joi dimineaţă.

De Veronica Micu la 14.02.2021, 07:42
Vezi și
  • Cel puțin şase morţi într-un carambol pe o autostradă din Texas, din cauza poleiului.
  • Zeci de maşini şi camioane s-au ciocnit în Fort Worth, joi dimineaţă.

Poleiul depus pe carosabil a provocat un accident de proporţii pe I-35, în Fort Worth, Texas.

Citește și:

Cel puţin şase persoane au murit şi 65 de au fost rănite după un caramabol cumplit în care au fost implicate peste 100 de vehicule: autoturisme şi camioane.

Potrivit ABC News, accidentul a avut loc joi dimineaţă, puţin după ora 6.00.

Zeci de oameni au ajuns la spital, după carambolul din Texas

36 de oameni au fost transportaţi cu ambulanţele la spital, între care trei erau în stare critică, potrivit poliţiei din Fort Worth.

Ceilalţi au ajuns singuri la unităţile spitaliceşti din zonă.

Din informaţiile oferite de autorităţile americane, se pare că printre victime nu sunt copii.

Impactul teribil s-a produs pe fondul unui val de frig însoţit de ploaie îngheţată, iar imaginile transmise de televiziuni sau publicate pe reţelele de socializare arată dimensiunea dezastrului.

Accidentul în lanţ din Texas, filmat de un şofer

Un şofer care circula pe I-35, în Fort Worth, joi dimineaţă, a surprins momentul dramatic în care un TIR spulberă cu viteză şi se urcă peste alte vehicule care erau deja avariate.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Peste 100 de maşini făcute praf, 6 morţi şi 65 de răniţi, după un carambol de proporții, pe o autostradă din Texas