Antena Meniu Search
x

Foto Petiție pentru expulzarea amantei lui Putin. Unde s-ar ascunde "cea mai flexibilă gimnastă a Rusiei" și copilul ei secret

Ucrainenii cer Elveției să o extrădeze pe femeia considerată a fi amanta lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva. Gimnasta, supranumită "cea mai flexibilă femeie din Rusia", s-ar ascunde cu copilul lor secret într-o cabană de lux din Alpi.

de Redactia Observator

la 21.03.2022, 17:03

Alina Kabaeva, în vârstă de 38 de ani, este o fostă gimnastă medaliată olimpic cu aur, care ar fi fost amanta lui Vladimir Putin. Petiția ucrainenilor vine după au apărut zvonuri conform cărora Kabaeva a fost trimisă la o cabană de lux din Elveția, la începutul acestei luni, pentru a fi ferită de consecințele invaziei rusești în Ucraina

"E timpul să o reuniți pe Eva Braun cu Fuhrer-ul ei. În ciuda războiului, Elveția continuă să găzduiască un complice al regimului Putin", susțin inițiatorii petiției, într-un limbaj dur. Până în prezent, Occidentul nu a sancționat-o pe Kabaeva, care, pe lângă apropierea de Vladimir Putin, este și președintele consiliului de directori al National Media Group, un gigant media controlat de Kremlin.

Fosta gimnastă primește, pentru serviciile ei, aproximativ 9.5 milioane de euro pe an, scriu jurnaliștii de la Daily Mail.

Daruri inexplicabile pentru Alin Kabaeva, de la oligarhi ruși

Pe acelaşi subiect

Putin și Kabaeva au fost fotografiați în multe ocazii, iar investigații ale Fundației Anti-Corupție, coordonate de disidentul rus Alexei Navalnîi, arată că mai mulți oligarhi ruși au donat, în mod inexplicabil, proprietăți, bani sau bunuri familiei Alinei Kabaeva.

Fosta gimnastă este rareori văzută în public, ultima oară fiind prezentă la un turneu de gimnastică ritmică organizat la Moscova, în luna decembrie a anului trecut.

"Noi, cetățenii din Rusia, Belarus și Ucraina, care trăim suferințe imense, sunt uniți în apelul către autoritățile elvețiene. Pentru prima oară în istoria modernă, țara voastră a încălcat neutralitatea, ceea ce nu a făcut nici vis a vis de Germania Nazistă. Iar acum îi permiteți amantei lui și copilului lor să se ascundă în interiorul granițelor voastre", se arată în petiția publicată pe change.org în germană, franceză și engleză. Informațiile potrivit cărora Kabaeva s-ar afla în Elveția, alături de copilul ei, nu au fost confirmate până în prezent.

Între timp, Războiul Rusia-Ucraina a ajuns la ziua 26. Rachetele rusești trimise de la mare distanţă distrug bucată cu bucată Ucraina. O explozie uriașă a avut loc în Kiev aseară, într-un bombardament în care cel puțin opt persoane au murit. Nici în Mariupol, orașul distrus deja in proporție de peste 90% lucrurile nu stau mai bine. În acest timp, delegații ucraineni se pregătesc de a cincea rundă de negocieri cu partea rusă, a cărei eșec ar putea reprezenta începutul celui De-al Treilea Război Mondial, avertizează Volodimir Zelenski. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Petiție pentru expulzarea amantei lui Putin. Unde s-ar ascunde "cea mai flexibilă gimnastă a Rusiei" și copilul ei secret