Antena Meniu Search
x

Petrecere la Downing Street, după moartea prinţului Philip. Scuze prezentate Reginei, în numele lui Boris Johnson

Downing Street a prezentat scuze publice Reginei Elisabeta a II-a, în numele premierului Marii Britanii, Boris Johnson. Declaraţiile vin după ce la reședința prim-ministrului a avut loc o petrecere, chiar înaintea funeraliilor prinţului Philip.

de Redactia Observator

la 14.01.2022, 15:32

- Profimedia

În numele premierului Marii Britanii, Boris Johnson, Downing Street a prezentat scuze publice Reginei Elisabeta a II-a pentru petrecerea care a avut loc la reședința prim-ministrului în noaptea de dinaintea funeraliilor prințului Philip, anunță BBC.

Petrecerea care a fost menționată pentru prima dată de jurnaliștii de la The Telegraph, a avut loc pe 16 aprilie 2021, relatează Mediafax. Aceasta a ținut până dimineață. Purtătorul de cuvânt al premierului Boris Johnson a declarat că „este profund regretabil că petrecerea a avut loc în perioadă de doliu național.”

Boris Johnson, tras la răspundere pentru petrecerea din Downing Street

Boris Johnson nu a participat la nicio petrecere, dar trebuie să răspundă la întrebări privitoare la modul în care se respectă regulile anti-COVID la reședința de pe Downing Street.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Petrecere la Downing Street, după moartea prinţului Philip. Scuze prezentate Reginei, în numele lui Boris Johnson