Antena Meniu Search
x

Video Prinţul Andrew, acuzat într-un proces pentru abuz sexual, renunţă la patronajele regale şi la titlurile militare. Regina i-a retras şi titlul de Alteţă Regală

Un scandal uriaş pătează imaginea Casei Regale britanice. Fiul preferat al reginei Elisabeta, prinţul Andrew, va fi judecat civil în Statele Unite pentru abuz sexual în scandalul Virginia Giuffre. În 2001, ducele de York ar fi întreţinut relaţii sexuale cu tânăra încă minoră. Fata ar fi fost traficată de controversatul miliardar Jeffrey Epstein.

de Redactia Observator

la 13.01.2022, 21:06

Vezi și

Regina a anunţat că-i retrage acestuia titlul de Alteţă Regală şi titlurile militare. Mai mult, prinţul a fost forţat să renunţe la patronajul asupra organizaţiilor şi evenimentelor de caritate. Andrew are 61 de ani şi este al treilea fiu al Reginei Elisabeta. 

Virginia Giuffre: Ştie exact ce a făcut şi sper să recunoască, mulţumesc!

Este femeia care face coroana britanică să tremure. Şi ameninţă să îl lase pe fiul preferat al Reginei nu doar cu onoarea pătată, dar şi fără titluri. Virginia Giuffre susţine că în 2001 a fost constrânsă să întreţină raporturi sexuale cu prinţul Andrew în 3 rânduri la Londra, New York şi în insulele Virgine.

Gloria Allred, avocatul acuzării: Pe prinţ îl aşteaptă zile de suferinţă, foarte multe probleme. A întreţinut relaţii sexuale cu Virginia când aceasta avea doar 17 ani. Ea susţine că a fost traficată şi oferită prinţului de către Jeffrey Epstein.

Pe acelaşi subiect

Procesul a fost intentat în vara lui 2021 în Statele Unite, dar Andrew şi restul familiei regale sperau că totul se va rezolva rapid. Vestea de care se temeau toţi a venit ieri. 

Gloria Allred, avocatul acuzării: Judecătorul a luat decizia corectă când a respins cererea prinţului Andrew de a arhiva cazul, procesul intentat de Virginia Giuffre.

Prinţul Andrew a negat că o cunoaşte pe femeie

În ciuda unei fotografii în care apar împreună, ducele de York a negat că o cunoaşte pe femeie. În ultimii ani, a încercat în repetate rânduri să demonteze acuzaţiile. Al treilea fiu al Reginei Elisabeta respinge inclusiv un acord de 500 de mii de euro prin care femeia ar renunţa la orice acuzaţie viitoare împotriva apropiaţilor lui Epstein, deci şi a lui. Indiferent de verdict, imaginea prinţului Andrew este grav afectată.

Mark Stephens, avocat: Există deja cereri să îi fie retrase titlurile princiare.

Sub presiunea acuzaţiilor, Andrew a renunţat la îndatoririle oficiale încă din 2019. Ca să acopere cheltuielile de judecată şi eventualele despăgubiri, prinţul şi-a pus la vânzare şi cabana de schi din Elveţia. În vârstă de 61 de ani, Andrew a fost căsătorit cu Sarah Ferguson până în 1996 şi are două fiice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Prinţul Andrew, acuzat într-un proces pentru abuz sexual, renunţă la patronajele regale şi la titlurile militare. Regina i-a retras şi titlul de Alteţă Regală