Antena Meniu Search
x

La plajă, pe șezlonguri în cabine de plexiglas. Cum sunt așteptați românii pe o insulă din Grecia (Video)

Plaja Demilmar din Santorini, Grecia, își va primi turiștii pe șezlonguri în cabine de plexiglas, încercându-se, astfel, limitarea pe cât posibil a răspândirii noului coronavirus.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.05.2020, 10:32

Cum se pregătește Grecia să-și primească turiștii
La plajă, pe șezlonguri în cabine de plexiglas şi gel dezinfectant - greekreporter.com
  • Prima oară, ideea amenajării plajelor cu panouri separatoare a fost avansată de o companie italiană, la începutul lunii aprilie.
  • Pe o plajă din Santorini au apărut primele cabine din plexiglas.

Grecia se pregăteşte să îşi reprimească turiştii, iar pe o plajă din Santorini au fost instalate primele cabine din plexiglas. Fiecare astfel de cabină are două şezlonguri, iar angajaţii de pe plajă vor purta măşti şi mănuşi.

Pe o plajă din Santorini, una dintre destinaţiile favorite de vacanță ale românilor, au apărut primele cabine din plexiglas. Adăpostesc două şezlonguri, o umbrelă şi vor avea avea şi un dispozitiv cu gel dezinfectant.

„Trebuia să găsim o soluţie pentru a-i face pe oameni să se simtă în siguranţă în această vară. Nu putem aştepta după recomandările autorităţilor, trebuie să fim proactivi”, a spus proprietarul unei plaje, citat de Greek Reporter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Economia Greciei se bazează în mare măsură pe turism, dar din cauza epidemiei de coronavirus, numeroşi turişti şi-au anulat vacanţele. Deşi statul elen a început măsurile de relaxare a carantinei, nu este clar când vor fi ridicate şi restricţiile de călătorie.

Potrivit mediafax.ro, Grecia a raportat peste 2.600 de cazuri de coronavirus şi 144 de morţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » La plajă, pe șezlonguri în cabine de plexiglas. Cum sunt așteptați românii pe o insulă din Grecia (Video)