Antena Meniu Search
x

Poliţist scuipat şi rupt în bătaie de 8 români, în Italia. L-au luat la pumni şi picioare după ce i-a rugat să lase muzica mai încet

Un poliţist în vârstă de 28 de ani a fost scuipat şi bătut măr de 8 cetăţeni români de etnie romă, în Milano, Italia, după ce omul legii le-a reproşat că au dat muzica prea tare. 

Romii s-au năpustit cu pumni şi picioare asupra poliţistului neînarmat
Poliţist scuipat şi rupt în bătaie de 8 români, în Italia. L-au luat la pumni şi picioare după ce i-a rugat să lase muzica mai încet - secoloditalia.it / imagine ilustrativă

Un poliţist în vârstă de 28 de ani a fost scuipat şi bătut măr de 8 cetăţeni români de etnie romă, în Milano, Italia, după ce omul legii le-a reproşat că au dat muzica prea tare. 

Incident violent, joi, în zona Barona din Milano.

Un tânăr poliţist italian a fost bătut crunt de mai mulţi cetăţeni romi după ce le-a atras acestora atenţia că volumul muzicii este mult prea ridicat.

Nervoşi, romii s-au năpustit cu pumnii şi picioarele asupra poliţistului neînarmat. 

Un atac disproporţionat al unor indivizi care, potrivit tânărului carabinier, ar fi ocupat în mod abuziv un apartament în clădire.

După ce a reuşit să scape din mâinile atacatorilor, victima a fugit în propriul apartament, de unde a chemat salvarea şi poliţia.

Când au ajuns la faţa locului, carabinierii n-au mai găsit pe nimeni, agresorii dând bir cu fugiţii.

Romii au ocupat abuziv un apartament în clădire

Poliţistul a declarat pentru presa din Italia că familia de romi a ocupat abuziv apartamentul de lângă cel al tânărului încă din august.

Potrivit omului legii, locuinţa fusese nelocuită timp ce şase luni, după moartea unui bătrân.

Apoi a început coşmarul: scandaluri, muzică dată tare, înjurături. În plus, familia de romi s-ar fi conectat ilegal la curentul electric.

Tânărul poliţistul spune că în clădire locuiesc foarte multe familii cu copii şi tuturor le este frică de aceşti "străini".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Poliţist scuipat şi rupt în bătaie de 8 români, în Italia. L-au luat la pumni şi picioare după ce i-a rugat să lase muzica mai încet