Antena Meniu Search
x

Povestea dependentului de jocuri pe consolă care a recunoscut că şi-a ucis fiul de numai două luni într-un acces de furie

Joseph McDonald, un australian de 23 de ani dependent de jocuri pe consolă, a recunoscut că şi-a ucis fiul de numai două luni într-un acces de furie.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 04.12.2020, 18:48

Dependentul de jocuri are 23 de ani
Dependentul de jocuri urmează să-şi afle sentinţa până la sfârşitul acestui an - Facebook Crima Watch Victoria via Daily Mail
  • Bărbatul care a recunoscut că şi-a ucis copilul are 23 de ani.
  • Bărbatul urmează să-şi afle sentinţa până la sfârşitul acestui an.

Tragedia s-a petrecut în octombrie anul trecut, în Benalla, Australia.

Conform Daily Mail, pe 24 octombrie, Joseph şi fiul său, Lucas, se aflau în sufrageria locuinţei lor, în timp ce Samantha, mama micuţului, gătea în bucătărie.

Joseph se afla într-un joc, în timp ce Lucas a început să plângă.

Nemulţumit că micuţul îi perturbă concentrarea asupra jocului, Joseph l-ar fi bruscat pe micuţ până când i-a produs leziuni cerebrale.

Incidentul a fost însoţit de un zgomot ciudat care a atras atenţia mamei. Aceasta l-a întrebat pe bărbat ce s-a întâmplat, însă Joseph i-ar fi spus că totul este în regulă şi că el îl leagănă pe micuţ.

Spre seara, micuţul a dezvoltat un comportament ciudat, însă mama copilului a trecut cu vederea şi acest moment, mizând pe ideea că totul este o reacţie la vaccinul pe care micuţul l-ar fi făcut în ziua respectivă.

Fiul dependentului de jocuri pe consolă a murit pe 29 octombrie anul trecut

Abia într-un final Samantha a mers cu Lucas la spital. Era prea târziu. Micuţul a murit pe 29 octombrie, după ce a stat câteva zile internat în spital.

A fost însă şi ziua în care medicii au înştiinţat-o pe Samantha că moartea lui Lucas nu a fost una accidentală şi că leziunile au survenit după ce micuţul a fost agresat.

Femeia şi-a înfruntat partenerul de viaţă, iar acesta iniţial a negat că ar avea vreo legătură cu incidentul.

Declaraţiile bărbatului au fost contestate de procurorul şi, în cele din urmă, după mai mult de un an de la tragedie, bărbatul şi-a recunoscut vina, respectiv că l-ar fi agresat pe micuţ într-un acces de furie.

Joseph McDonald urmează să îşi afle sentinţa până la finalul acestui an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Povestea dependentului de jocuri pe consolă care a recunoscut că şi-a ucis fiul de numai două luni într-un acces de furie