Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Prima reacție a lui P. Diddy, după ce a fost făcut public videoclipul în care o bate cu bestialitate pe Cassie Ventura: "Am fost un distrus. Sunt dezgustat"

Rapperul P. Diddy regretă că a bătut-o cu bestialitate pe fosta lui iubită, modelul Cassie Ventura, pe holurile unui hotel, în 2016. 

de Redactia Observator

la 20.05.2024 , 09:00

Reacţia vine după ce vineri a fost făcut public videoclipul în care Sean Combs o loveşte cu pumnii şi picioarele pe Cassie. Tânara l-a dat în judecată în noiembrie pentru ceea ce ea a declarat că au fost ani de abuz sexual, fizic şi emoţional.

Rapperul P. Diddy regretă că a bătut-o cu bestialitate pe fosta lui iubită

În postarea sa de pe Instagram, artistul a mai declarat că după cele întâmplate, a început să facă terapie. Cunoscutul rapper şi producător nu e la primul derapaj. În 1999, a lovit-o pe Jennifer Lopez, iubita lui de la acea vreme.

Vezi și

P. Diddy: Este atât de greu să meditezi asupra celor mai întunecate momente din viața ta, dar uneori trebuie să faci asta. Am fost un distrus, am ajuns la fundul sacului. Dar nu am nicio scuză. Comportamentul meu din acel videoclip este de neiertat. Sunt dezgustat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » Prima reacție a lui P. Diddy, după ce a fost făcut public videoclipul în care o bate cu bestialitate pe Cassie Ventura: "Am fost un distrus. Sunt dezgustat"