Antena Meniu Search
x

Video Rapperul P. Diddy, dur criticat de vedete, după filmarea şocantă în care o pune la pământ pe Cassie Ventura şi o loveşte cu picioarele. "Un monstru"

Înregistrare scandaloasă cu rapperul P. Diddy. În urmă cu opt ani, vedeta a fost surprinsă de camerele de supraveghere dintr-un hotel în timp ce-şi lovea iubita de la acea vreme, modelul şi cântăreaţa Cassie Ventura. Între timp, aceasta a deschis un proces împotriva rapperului. 

de Redactia Observator

la 18.05.2024 , 21:05

În imaginile brutale, surprinse de camerele de supraveghere dintr-un hotel din Los Angeles, Cassie Ventura iese din cameră şi se îndreaptă spre lifturi cu bagajul în mână. În urma ei, aleargă rapperul american Sean Combs, cunoscut sub numele de scenă P. Diddy, doar cu un prosop înfăşurat în jurul taliei.

Rapperul P. Diddy, criticat dur de mai multe vedete

La un moment dat, cântăreţul o prinde şi o aruncă la podea. Apoi începe să o lovească sălbatic, în timp ce Ventura stă întinsă neputincioasă. Rapperul îi ia bagajele şi o târăşte înapoi spre cameră. 

Vezi și

Imaginile vin în ajutorul modelului care a intentat, anul trecut, un proces împotriva cântăreţului american. Rapperul este acuzat de mai multe infracţiuni şi abuzuri fizice extrem de grave. 

Pe acelaşi subiect

Mai multe vedete au criticat dur scenele violente. Printre ele, şi supermodeleul Emily Ratajkowski care a comentat scurt la înregistrarea postată pe reţelele sociale: "un monstru".

Cassie Ventura a fost împreună cu el din 2007 până în 2018

Cassie Ventura avea 19 ani când a început o relaţie cu rapperul mai în vârstă cu 18 ani. Au fost împreună din 2007 până în 2018, perioadă presărată cu scandaluri. Cei doi s-au despărţit în urmă cu 5 ani, din cauza violenţelor repetate. 

Cunoscutul rapper şi producător nu e la primul derapaj. În 1999, a lovit-o pe iubita lui de la acea vreme, Jennifer Lopez.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Stiri externe » Rapperul P. Diddy, dur criticat de vedete, după filmarea şocantă în care o pune la pământ pe Cassie Ventura şi o loveşte cu picioarele. "Un monstru"