Antena Meniu Search
x

Video Prinţesa Mary, povestea unei tinere care şi-a scris singură basmul. Viitoarea regină a Danemarcei a trecut deja peste un scandal de infidelitate a partenerului său

Se scrie istorie în Danemarca! Prinţesa Mary va deveni la sfârşitul lunii prima regină care s-a născut în Australia. Asta după ce regina Margareta a anunţat că va abdica în favoarea fiului său, Frederik. Viitoarea suverană l-a cunoscut pe prinţ în anul 2000 într-un pub din Sydney. În luna noiembrie, Frederik a fost acuzat că şi-ar fi înşelat soţia cu un model. 

de Redactia Observator

la 04.01.2024, 22:06

Vezi și

Prinţesei Mary a Danemarcei îşi scrie singură basmul. Va fi numită Regina Consoartă a ţării, după ce, de Anul Nou, Regina Margareta a anunţat că renunţă la tron. 

Va fi prima regină a Danemarcei care s-a născut în Australia

Regina Margareta a Danemarcei: La 14 ianuarie 2024, la 52 de ani după ce i-am succedat iubitului meu tată, voi renunţa la funcţia de regină a Danemarcei. Voi lăsa tronul fiului meu, prinţul moştenitor Frederik. 

Vestea este una care s-a mai auzit în Danemarca o singură dată, în 1146, când regele Eric al III-lea a renunțat la tron pentru a se călugări. Anunţul neaşteptat înseamnă un nou capitol pentru prinţesa Mary, prima femeie născută în Australia care va deveni regină. 

Pe acelaşi subiect

Totul a început în anul 2000, în perioada Jocurilor Olimpice, într-un pub gălăgios din Sydney. Mary, director de publicitate la acea vreme, l-a întâlnit pe prinţul Frederik fără să ştie că avea să fie viitorul rege al Danemarcei. 

Mary, prinţesa moştenitoare a Danemarcei: Conversaţiile au fost cele care ne-au adus împreună. Puteai comunica foarte uşor cu el. Era interesat şi prezent. Era fermecător şi chipeş. 

După un an de relaţie la distanţă, Mary s-a mutat în ţara pentru a studia limba iubitului său, iar, în 2004, cei doi şi-au unit destinele într-o ceremonie grandioasă, urmărită de întreaga lume. 

Mamă a patru copii, viitoarea regină a cucerit ţara prin devotamentul față de coroana daneză, dar şi prin eleganţa inegalabilă. În noiembrie, însă, imaginea perfectă a cuplului a fost ştirbită de un scandal de infidelitate: paparazzi l-au surprins pe viitorul rege în compania unui model. Casa Regală a refuzat atunci să comenteze presupusa aventură a Prințului Frederik şi a invocat dreptul la viața privată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Prinţesa Mary, povestea unei tinere care şi-a scris singură basmul. Viitoarea regină a Danemarcei a trecut deja peste un scandal de infidelitate a partenerului său