Antena Meniu Search
x

Prințul Nicolae are interdicție să intre în locuința în care se află Regele Mihai

Nepotul regelui Mihai a primit interdicţie să intre în locuinţa în care Majestatea Sa îşi trăieşte ultimele zile!

Vezi și

Nepotul regelui Mihai a primit interdicţie să intre în locuinţa în care Majestatea Sa îşi trăieşte ultimele zile! Şi nu doar de Familia la Regală, ci şi de la poliţiştii elveţieni. Aceştia l-au avertizat să nu încerce să mai forţeze nota. Prinţul dezmoştenit i-a ascultat şi a părăsit Elveţia.

Fostul principe a încercat de 6 ori să-şi vadă bunicul. De fiecare dată, a fost alungat. Ultima tentativă s-a încheiat la poliţie.

Miercuri, 8 noiembrie, după-amiază, a încercat să se întoarcă la domiciliul bunicului său şi a fost interpelat de poliţie. A fost condus la postul de poliţie pentru audieri, apoi a fost lăsat să plece acasă.

Înainte, poliţiştii i-au pus în vedere să nu mai încerce să intre în vila regelui. Paznicii Majestăţii sale i-au dat de înţeles acelaşi lucru şi cu o zi înainte, când a mai avut o încercare.

Pe acelaşi subiect

"Am plecat. Am plans, m-am intalnit cu o localnica, a vorbit cu mine, m-am calmat. Nu am putut sa cred ca poate va fi ultima data sa ajung aici in Elvetia sa il vad. Tot timpul am intrebat pe mama mea ce face bunicul ca ai fost acolo. E bine. Ok, ce inseamna ca e bine. Dar mama mea tot timpul, mai ales dupa, in ultima vreme, in ultimul an poate, a fost mult mai rece cu mine", mărturisește Nicolae Medforth-Mills.

Nicolae Medforth-Mills a fost exclus din linia succesorală în luna august 2015, după ce fosta sa iubită a adus pe lume o fetiţă.

Prinţul căzut în dizgraţie spune că va respecta decizia şi, din respect pentru bunicul său, nu va încerca să-l mai vadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Prințul Nicolae are interdicție să intre în locuința în care se află Regele Mihai