Antena Meniu Search
x

Putin ar fi plasat în arest la domiciliu doi şefi ai Serviciului Federal de Securitate al Rusiei. Mesajul unui jurnalist de investigaţii rus

Un jurnalist rus de investigaţii, expert în serviciile secrete ruse, afirmă pe Twitter că preşedintele rus, Vladimir Putin, ar fi plasat în arest la domiciliu doi şefi ai Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB).

De Redactia Observator la 11.03.2022, 22:38
Putin ar fi extrem de nemulţumit de activitatea FSB din Ucraina
Putin ar fi extrem de nemulţumit de activitatea FSB din Ucraina - Profimedia

”Putin pare să fie extrem de nemulţumit de activitatea FSB din Ucraina: a atacat Serviciul 5 SOiMS (departamentul de informaţii externe al FSB)”, a scris jurnalistul rus de investigaţii Andrei Soldatov pe Twitter. Serghei Beseda, directorul acestui serviciu, şi adjunctul său, Bolukh, au fost plasaţi în arest la domiciliu, potrivit surselor mele din interior”, mai spune Soldatov, potrivit news.ro.

Jurnalistul rus a precizat pe contul său de Twitter că investighează activităţile FSB încă din 2002.

Putin ar fi dat afară 8 generali din armata rusă

Cu o zi în urmă, Consiliul de Securitate şi Apărare de la Kiev a afirmat că Rusia "schimbă tactica", după ce planul lui Putin de a ocupa ţara în câteva zile a "eşuat". Operaţiunea iniţială nu a avut sorţi de izbândă, iar drept urmare, Rusia ar fi concediat opt generali.

Pe acelaşi subiect

Război Rusia - Ucraina, ziua 16

După mai bine de două săptămâni de când Rusia a invadat Ucraina situaţia rămâne tensionată. În urma negocierilor de joi, cele două părți nu au făcut niciun progres cu privire la încetarea focului. Preşedintele Volodimir Zelenski anunţă că a cerut guvernului de la Kiev să demareze un program de reconstrucţie pentru toate oraşele "distruse de ruşi", în timp ce autorităţile din Mariupol, oraş greu încercat de bombardamente ruseşti, anunţă că rezervele de hrană scad considerabil. Două avioane rusești au atacat o localitate din Belarus, venind dinspre Ucraina, acuză serviciile de informații din Ucraina. Iar sancţiunile occidentale nu se opresc: SUA şi Uniunea Europeană au anunţat că Rusia va fi exclusă din FMI şi Banca Mondială.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Putin ar fi plasat în arest la domiciliu doi şefi ai Serviciului Federal de Securitate al Rusiei. Mesajul unui jurnalist de investigaţii rus