Antena Meniu Search
x

Video Putin, noi ameninţări la adresa Europei: "Cei din Occident cred că Rusia nu va folosi niciodată armele de distrugere în masă"

Vladimir Putin, care nu a fost invitat la ceremoniile din Normandia, s-a răzbunat cu noi ameninţări la adresa NATO şi avertizează că va livra arme ţărilor prietene, ca să lovească mai multe puncte din Europa. Declaraţia liderului de la Kremlin a fost făcută în faţa a zeci de jurnalişti veniţi la Forumul Economic de la Sankt Petersburg.

de Redactia Observator

la 06.06.2024 , 21:09

"De ce să nu furnizăm şi noi arme în anumite regiuni ale lumii pentru a lansa lovituri asupra instalațiilor sensibile din țările care fac acest lucru Rusiei?", a declarat Vladimir Putin, preşedintele Rusiei. Putin a ameninţat direct mai multe ţări NATO, printre care Germania şi Statele Unite, care au dat undă verde Ucrainei să lovească ţinte militare de pe teritoriul Rusiei, cu arme furnizate de Occident. Apoi le-a reamintit occidentalilor că are peste 4.000 de arme de distrugere în masă pe care le poate folosi.

Putin a spus ce trebuie să facă SUA pentru a opri războiul: să nu mai livreze arme Ucrainei

"Cei din Occident cred că Rusia nu le va folosi niciodată. Dacă acţiunile cuiva ne afectează suveranitatea şi integritatea teritorială, luăm în considerare să folosim toate mijloacele pe care le avem la îndemână", a declarat Vladimir Putin, preşedintele Rusiei. Premierul Franţei, Gabriel Attal, a catalogat încercările Rusiei de a se amesteca în politica Occidentului drept "un nou război mondial". Întrebat despre un astfel de scenariu pe câmpul de luptă, Putin a bătut în retragere.

Vezi și

"Au inventat că Rusia vrea să atace NATO. Este un nonsens, un delir. Ar fi un nonsens dacă nu ar fi născocire ca să îşi păcălească populaţia", a declarat Vladimir Putin, preşedintele Rusiei. În faţa jurnaliştilor străini, preşedintele Rusiei a dezvăluit şi ce trebuie să facă Statele Unite pentru a opri războiul din Ucraina: să nu mai livreze armament pentru soldaţii lui Zelenski.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Aţi ratat vreo vacanță din cauza întârzierii sau anulării unui zbor?
Observator » Stiri externe » Putin, noi ameninţări la adresa Europei: "Cei din Occident cred că Rusia nu va folosi niciodată armele de distrugere în masă"