Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situaţie în cazul tinerei fotomodel care a fost răpită, ţinută în lanţuri şi vândută ca sclavă sexuală pe internet - GALERIE FOTO

Răsturnare de situaţie în cazul tinerei fotomodel care a fost răpită şi vândut ca sclavă sexuală. Unul dintre răpitori a declarat că totul a fost o înscenare.

Răsturnare de situaţie în cazul tinerei fotomodel care a fost răpită şi vândut ca sclavă sexuală. Unul dintre răpitori a declarat că totul a fost o înscenare.

Michal Herba, în vârstă de 36 de ani, arestat de autorităţile britanice pentru răpirea fotomodelului Chloe Ayling, a apărut astăzi în faţa judecătorilor din Londra şi a declarat că totul nu a fost decât o înscenare şi o încercare a tinerei de a-şi face publicitate.

Tânăra din Marea Britanie a devenit celebră după răpirea din Italia

Herba, împreună cu fratele său Lukasz (30 de ani), şi un alt bărbat neidentificat, au fost acuzaţi cu au răpit-o pe Chloe în Milano după ce au ademenit-o într-o clădire sub pretextul unei şedinţe foto.

Pe acelaşi subiect

Tânăra ar fi fost ţinută în lanţuri, iar răpitorii ar fi încercat să o vândă ca sclavă sexuală pe Dark Web.

După aproximativ o săptămână, timp în care cazul a ajuns în atenţia presei din întreaga lume, tânăra de 20 de ani, din Marea Britanie, a fost eliberată şi a povestit, printre lacrimi, momentele de coşmar prin care a trecut.

Totuşi, la câteva zile după eliberare, jurnaliştii au descoperit că răpirea nu ar fi fost reală, scenariu susţinut şi de răpitorii care au fost arestaţi şi puşi sub acuzare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Răsturnare de situaţie în cazul tinerei fotomodel care a fost răpită, ţinută în lanţuri şi vândută ca sclavă sexuală pe internet - GALERIE FOTO