Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Răsturnare de situație în cazul vloggerului care s-a SINUCIS LIVE pe Facebook! Nevasta dezvăluie de ce s-a lăsat mușcat de un MAMBA NEGRU (VIDEO)

Un vlogger s-a sinucis pe Facebook, lăsându-se mușcat de un mamba negru, iar soția lui dezvăluie acum motivul pentru care bărbatul a recurs la un asemenea gest.

de Redactia Observator

la 05.10.2017 , 16:55

Un vlogger rus s-a sinucis live, pe Facebook, lăsându-se mușcat de un mamba negru, iar soția lui dezvăluie acum motivul pentru care bărbatul a recurs la un asemenea gest.

Arslan Valeev (31 de ani), renumit pentru experiența lui în creșterea șerpilor, a luat o decizie dramatică, săptămâna trecută, el transmițându-și sfârșitul în direct pe contul său de Facebook.

Bărbatul s-a lăsat mușcat de un mamba negru, spunându-le celor care îl urmăreau că va muri.
Articolul continuă după reclamă

Pe acelaşi subiect

Soția acestuia, Ekaterina 'Katya' Pyatyzhkina, a declarat că s-a dus la reședința pe care cei doi o împărțeau înainte de despărțire, însă era prea târziu.

"L-am iubit foarte mult. Nu pot încă înțelege ce s-a întâmplat", a spus aceasta.

Cei doi erau vloggeri renumiți pe Youtube, având mai multe canale pentru cei interesați de creșterea șerpilor, dar și a altor animale de companie. Canalele lor erau urmărite de mii de fani.

Katya crede că Arslan Valeev a recurs la un astfel de gest, deoarece nu a putut trece peste faptul că ea avea o nouă relație cu un alt bărbat. "Aveam neînțelegeri, dar eram încă soț și soție. Ne-am văzut chiar cu câteva ore înainte de această tragedie. Nu m-am uitat la filmarea lui", a mai spus femeia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri externe » Răsturnare de situație în cazul vloggerului care s-a SINUCIS LIVE pe Facebook! Nevasta dezvăluie de ce s-a lăsat mușcat de un MAMBA NEGRU (VIDEO)