Antena Meniu Search
x

Video Reacţiile emoţionante ale actorilor după moartea lui Kirstie Alley. John Travolta, mesaj înduioşător de condoleanţe

A murit celebra actriţă Kirstie Alley, pe care o cunoaştem din serialul serialul de televiziune Cheers sau din seria de filme de comedie "Uite cine vorbeşte". Kirstie Alley s-a stins din viaţă la vârsta de 71 de ani, după o luptă intensă cu cancerul. Anunţul a fost făcut de copiii actriţei, care deplâng o mamă şi o bunică uimitoare. Unul dintre cele mai emoţionate mesaje de condoleanţe a venit de la actorul John Travolta.

de Redactia Observator

la 06.12.2022, 21:14

Vezi și

Cu zâmbetul pe buze, entuziasmată pentru viitoarele proiecte, Kirstie Alley posta în luna septembrie un videoclip pe Instagram. Nimeni nu îşi imagina că acesta va fi şi ultimul videoclip cu vedeta, în viaţă.

"Mulţi dintre voi m-aţi rugat să fac aceste videoclipuri. Dacă vreţi ceva amuzant, sau ceva sincer, orice aveţi nevoie, eu o voi face", spunea Kirstie în filmuleţ. 

Nimic nu trăda suferinţa actriţei, diagnosticată de curând cu o formă agresivă de cancer. Kirstie lupta cu boala departe de ochii iscoditori ai publicului, preferând să afişeze în faţa fanilor zâmbetul contagios cu care a cucerit mereu lumea.

Kirstie Alley a debutat pe micile ecrane în filmul de succes Star Trek: Furia lui Khan din 1982, însă rolul care i-a adus faima internaţională a fost cel din serialul Cheers. În 1992, în al şaselea sezon al serialului, fanii o întâlneau pentru prima dată pe managerul Rebecca Howe, o femeie inteligentă şi frumoasă, ale cărei replici au devenit rapid savoarea întregului show. 

Pe acelaşi subiect

Un alt rol emblematic pentru Alley a fost cel din seria de filme Uite cine vorbeşte, unde a jucat alături de John Travolta. Cei doi actori au avut o chimie instantă pe platourile de filmare, iar Kirstie l-a numit în repetate rânduri pe Travolta "cea mai mare dragoste a vieţii ei".

John Travolta, mesaj înduioşător după moartea actriţei

La aflarea tragicei veşti despre moartea actriţei, John Travolta a postat un mesaj înduioşător pe Instagram.

"Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relaţii pe care le-am avut. Te iubesc, Kirstie. Ştiu că ne vom revedea", a transmis actorul. 

Şi alte vedete i au adus omagii actriţei. Printre cei care şi-au exprimat regretele s-a numărat şi Jamie Lee Curtis. Actriţa a fost colegă cu Kirstie Alley în serialul Scream Queens şi a dezvăluit într-o postare emoţionantă pe reţelele de socializare că Alley a ajutat-o să cumpere cadouri de Crăciun pentru întreaga familie.

Kirstie Alley a fost una dintre cele mai îndrăgite actriţe din anii '90. După 2000, ea şi-a făcut debutul în emisiuni de tip concurs, uimind o lume întreagă cu talentul său muzical.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Reacţiile emoţionante ale actorilor după moartea lui Kirstie Alley. John Travolta, mesaj înduioşător de condoleanţe