Antena Meniu Search
x

A murit Kirstie Alley, cunoscuta actriță din "Cheers" și "Uite cine vorbește". John Travolta i-a adus un omagiu pe Instagram

Actrița Kirstie Alley, de două ori câștigătoare a premiului Emmy, cunoscută mai ales pentru rolul din serialul de comedie "Cheers", a murit la 71 de ani. Potrivit unui comunicat al familiei, actrița s-a stins din cauza unui cancer "descoperit recent".

De Veronica Micu la 06.12.2022, 19:28
Actrița Kirstie Alley, cunoscută mai ales pentru rolul din "Cheers", a murit la 71 de ani. John Travolta i-a adus un omagiu pe Instagram - Profimedia

Născută în Wichita, Kansas, Kirstie Alley a mai apărut în filmele „Star Trek II: The Wrath of Khan”, „Drop Dead Gorgeous” și în seria de filme „Look Who's Talking”. Comunicatul familiei nu a specificat ce cancer avea, dar a precizat că acesta a fost "descoperit recent". 

"A fost înconjurată de cea mai familie și a luptat cu putere, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi și pentru orice aventuri o așteaptă. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o și mai uimitoare mamă și bunică", au anunţat copiii ei Lillie Price Stevenson şi William True Stevenson, într-un comunicat pe Twitter.

"Știu că ne vom revedea". John Travolta, omagiu pentru Kirstie Alley pe Instagram

John Travolta, care a jucat împreună cu ea în seria de filme "Uite cine vorbește", i-a adus un omagiu pe Instagram. "Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată. Te iubesc, Kirstie", a scris el alături de o fotografie cu ea.

"Știu că ne vom revedea".

În Cheers, îndrăgitul sitcom al NBC despre un bar din Boston, a interpretat personajul Rebecca Howe alături de actorul Ted Danson. Ea a apărut în 147 de episoade după ce s-a alăturat serialului la apogeul popularității sale și a continuat să apară până la sfârșitul acestuia, în 1993. În 1993, a câștigat un al doilea premiu Emmy pentru cea mai bună actriță în rol principal, de data aceasta pentru un film de televiziune al CBS intitulat „David's Mother”.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » A murit Kirstie Alley, cunoscuta actriță din "Cheers" și "Uite cine vorbește". John Travolta i-a adus un omagiu pe Instagram