Antena Meniu Search
x

Regele Charles, enervat la culme de un stilou defect, în timpul unei ceremonii în Irlanda de Nord. VIDEO

Regele Charles al Marii Britanii şi-a manifestat marţi frustrarea cauzată de un stilou defect în timpul ceremoniei de semnare a unor documente în Irlanda de Nord, pentru a doua oară în ultimele zile când suveranul pare vizibil iritat în timpul unor astfel de protocoale, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 14.09.2022, 08:13

Vezi și

Charles, aflat în vizită în Irlanda de Nord ca parte dintr-un turneu prin Regatul Unit în perioada de doliu pentru mama sa, regina Elisabeta a II-a, a fost întâmpinat de aplauzele mulţimii şi de discursuri de bun venit, după care şi-a exprimat angajamentul faţă de această regiune.

La scurt timp, în timp ce semna în cartea de oaspeţi în faţa camerelor de filmare la castelul Hillsborough de lângă Belfast, Charles şi-a exprimat frustrarea când stiloul pe care l-a folosit i-a pătat mâna de cerneală.

''Dumnezeule, nu-mi place (stiloul) ăsta!'', a spus Charles ridicându-se şi înmânându-i stiloul soţiei sale, regina consoartă Camilla.

''Ia uite, se întinde peste tot'', a spus Camilla când Charles îşi ştergea degetele.

Pe acelaşi subiect

''Mă enervează la culme... de fiecare dată'', a spus Charles în timp ce se îndepărta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Stiloul care l-a enervat pe noul monarh al Marii Britanii

Înainte să fie proclamat rege, un fost asistent a declarat pentru Reuters că Charles poate fi amuzant, dar şi irascibil şi pretenţios.

Sâmbătă, cu prilejul semnării unor documente în Londra, Charles le-a făcut iritat semne asistenţilor să-l ajute întrucât îl incomoda un suport pentru stilou.

Marţi, la completarea documentelor, a scris de asemenea data greştit după care s-a consultat cu un asistent care i-a spus că este 13 septembrie, nu 12 septembrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Regele Charles, enervat la culme de un stilou defect, în timpul unei ceremonii în Irlanda de Nord. VIDEO