Antena Meniu Search
x

Sicriul cu trupul Reginei Elisabeta a II-a a ajuns la Palatul Buckingham. Suverana, primită de mulţime în aplauze şi urale

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Reginei Elisabeta a II-a a ajuns la Palatul Buckingham . Suverana va rămâne pentru următoarele patru zile în capitala Marii Britanii. La sosirea în Londra, suverana a fost primită de oameni în aplauze şi urale.

de Redactia Observator

la 13.09.2022 , 23:58

Sicriul Reginei Elisabeta a II-a a fost transportat cu avionul de la Edinburgh și a aterizat la Londra în jurul orei locale 18.50 (20:50, ora României).

Trupul Reginei Elisabeta a II-a, dus la Palatul Buckingham

Regele Charles al III-lea și Regina consort au sosit şi ei la Palatul Buckingham, după ce s-au întors din Irlanda de Nord. Mulțimea a izbucnit în urale și aplauze în timp ce coloana care l-a adus pe noul monarh a ajuns la Palatul din Londra.

Articolul continuă după reclamă

Charles a putut fi văzut făcând cu mâna în timp ce stătea lângă Camilla în mașină, scrie The Guardian, potrivit Mediafax.

Pe acelaşi subiect

Sicriul va rămâne în Bow Room, înainte de a fi mutat miercuri pentru a fi depus la Palatul Westminster, unde mii de oameni sunt așteptați să îi aducă un ultim omagiu Reginei.

Zeci de mii de oameni şi-au luat adio de la Regină, în Scoţia

Zeci de mii de scoţieni şi-au luat adio de la regina Elisabeta a II-a. Oamenii au stat ore întregi la coadă pentru a-i aduce un ultim omagiu celei care le-a fost şef de stat mai bine de 70 de ani. Cei patru copii ai suveranei au stat de veghe lângă sicriu. Nu au lipsit însă incidentele. Doi oameni au fost reţinuţi după ce au protestat faţă de noul rege şi fratele său, prinţul Andrew. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Stiri externe » Sicriul cu trupul Reginei Elisabeta a II-a a ajuns la Palatul Buckingham. Suverana, primită de mulţime în aplauze şi urale