Antena Meniu Search
x

Regina Angliei îi aduce un omagiu prinţului Philip într-un mesaj emoţionant de Crăciun

Regina Angliei îi aduce un omagiu defunctului prinţ consort Philip în mesajul de Crăciun, relatează BBC News, citat de news.ro. ”Crăciunul le poate fi dificil celor care i-au pierdut pe cei dragi. Anul acesta, mai ales, înţeleg de ce”, declară ea într-o notă personală.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 25.12.2021, 18:21

Regina Angliei - 25 decembrie 2021
Regina Angliei - Profimedia

Regina spune că a simţit prezenţa ”preaiubitului” prinţ în perioada sărbătorilor. Ea vorbeşte despre aceată pierdere în contextul unui nou an al pandemiei Covid-19, fiind aşezată lângă o fotografie în care apare împreună cu cel care a fost ”nestăvilitul” său soţ timp de 73 de ani.

”Acea sclipire insolentă şi iscoditoare era la fel strălucitoare la sfârşit, ca atunci când l-am văzut prima oară. Însă viaţa constă, bineînţeles, atât în despărţri definitive, cât şi în prime întâlniri”, iar oricât de mult ne este dor de el, mie şi familiei mele, ştiu că i-ar plăcea să ne bucurăm de Crăciun, spune ea, evocându-i ”capacitatea de a face haz în orice situaţie”.

Mesajul emoţionant al Reginei

Fotografia înrămată care apare în acest mesaj de Crăcun a fost făcută la nunta de damant în 2007, iar regina poartă broşa cu safire din imagine. Suverana a purtat aceeaşi broşă în luna de miere, în 1947. Palatul Buckingham a anunţat săptămâna aceasta organizarea unei slijbe de mulţumire în memoria prinţului Philip la Westminster Abbey, în primăvară.

Suverana britanică evocă, după încă un an de incertitudine al pandemiei covid-19, despre confortul liniştiror al tradiţiilor familiale, de exemplu ”privirea unui film favorit, căruia îi ştim deja sfârşitul”. Consilieri regali au refuzat să spună care este acest film favorit, însă nepitul reginei, prinţul William a dezvăluit recent că Elf este unul dintre favoritele acesteia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Regina Angliei îi aduce un omagiu prinţului Philip într-un mesaj emoţionant de Crăciun