Antena Meniu Search
x

Rogozin îi amenință "pe românii răzbunători" cu rachetele nucleare Satan 2: "Nu le va cere permisiunea de a zbura"

Dmitri Rogozin, șeful programului spațial rusesc, îi amenință pe "românii răzbunători, bulgarii lași și muntenegrenilor care au trădat istoria noastră comună", după ce ministrul rus de Externe nu a mai putut să călătorească la Belgrad pentru că vecinii sârbilor și-au închis spațiul aerian pentru avionul lui Lavrov. Război Rusia - Ucraina, ziua 103

de Redactia Observator

la 06.06.2022, 13:02

Rogozin îi amenință "pe românii răzbunători" cu rachetele nucleare Satan 2: "Au trădat istoria noastră comună"
Rogozin îi amenință "pe românii răzbunători" cu rachetele nucleare Satan 2: "Au trădat istoria noastră comună" - Profimedia Images

„De ce este bună Sarmat? Nu le va cere permisiunea de a zbura bulgarilor lași, românilor răzbunători sau muntenegrenilor care au trădat istoria noastră comună. Asemenea și altor suedezi”, a scris Rogozin, pe Twitter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O vizită pe care ministrul rus de Externe Serghei Lavrov ar fi trebuit să o facă luni şi marţi în Serbia a fost anulată, după ce Bulgaria, Macedonia de Norrd şi Muntenegru, au refuzat să lase avionul său să le folosească spaţiul aerian, relatează BBC. 

Anularea vizitei a fost confirmată de un oficial de rang înalt al Ministerului de Externe rus, care a declarat pentru Interfax: "Diplomaţia noastră încă nu stăpâneşte teleportarea".

Moscova a denunţat închiderea de către ţări europene vecine Serbiei a spaţiului lor aerian pentru avionul ministrului de externe rus, care era aşteptat luni la Belgrad, informează AFP.

"Astăzi, (...) ţările din jurul Serbiei au închis canalul de comunicare, refuzând să autorizeze survolarea (teritoriilor lor) pentru avionul lui Serghei Lavrov, care era aşteptat în Serbia", a declarat duminică seara Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe rus. "Delegaţia rusă urma să ajungă la Belgrad pentru negocieri. Însă ţările membre ale Uniunii Europene şi NATO şi-au închis spaţiul aerian", a adăugat ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Rogozin îi amenință "pe românii răzbunători" cu rachetele nucleare Satan 2: "Nu le va cere permisiunea de a zbura"