Antena Meniu Search
x

Un român care a ucis cu târnăcopul un bătrân, în Italia, s-a ales cu o pedeapsă redusă

Un român care a ucis un bătrân în Italia, cu târnăcopul, a primit 14 ani de închisoare. Pedeapsa i-a fost însă de 3 ori de judecător.

Un criminal român a fost condamnat la 14 ani de închisoare,pentru uciderea unui bătrân, cu târnăcopul

Un român care a ucis un bătrân în Italia, cu târnăcopul, a primit 14 ani de închisoare. Pedeapsa i-a fost însă de 3 ori de judecător.

Conform verdictului, românul Florin Nuţu, de 39 de ani, mai trebuie să plătească daune de 120 de mii de Euro şi nu are drept de angajare într-o funcţie publică.

Potrivit presei italiene, au fost 3 ore de aşteptare până la pronunţarea sentinţei. Procurorii au cerut peste 40 de ani de închisoare, dar judecătorul a eliminat toate circumstanţele agravante şi l-a condamnat la 14 ani pe Florin Nuţu.

Românul a comis crima pe 29 noiembrie 2016. Victima sa, Vincenzo Caruso, un italian de 67 de ani, locuia în Roccagloriosa, o localitate din sud-vestul Italiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

VIDEO: Un român a fost condamnat pentru uciderea unui bătrân, în Italia, cu târnăcopul. Sursa: Youtube

Florin Nuţu l-a atacat pe bătrân chiar în faţa casei. Arma crimei, un târnăcop, a fost găsită înfiptă în capul victimei de către poliţişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Un român care a ucis cu târnăcopul un bătrân, în Italia, s-a ales cu o pedeapsă redusă