Antena Meniu Search
x

Un român fără picioare, în scaun cu rotile, a murit în chinuri groaznice, în Spania. O femeie şi un bărbat, arestaţi

Un român a murit în chinuri groaznice, în Spania. A fost strangulat, apoi i-au dat foc. Poliţia a arestat o femeie şi un bărbat şi i-a acuzat de teribila crimă.

de Redactia Observator

la 20.03.2019, 13:21

Românul avea 61 de ani
Un român fără picioare, în scaun cu rotile, a murit în chinuri groaznice, în Spania. O femeie şi un bărbat, arestaţi - Captură video

Un român fără picioare, în scaun cu rotile, a murit în chinuri groaznice, în Spania. Românul a fost strangulat, apoi i-au dat foc. Poliţia a arestat o femeie şi un bărbat şi i-a acuzat de teribila crimă.

Poliția Națională a arestat în Gran Canaria un bărbat și o femeie, acuzaţi că în ianuarie au ucis un român de 61 de ani, care a fost strangulat și ars, pe o plajă. Românul se deplasa într-un scun cu rotile, având ambele picioare amputate. 

Poliția a reconstituit oribila crimă şi a descoperit că românul petrecuse noaptea într-o locuinţă abandonat, unde a fost strangulat, iar apoi stropit cu combustibil şi incendiat.

Un bărbat de 43 de ani, spaniol, şi o femeie de 50 de ani, irlandeză, au fost arestaţi la San Bartolome de Tirajana (Gran Canaria) și sunt acuzați de crimă.

O investigație intensă a poliției, care a durat două luni, a permis identificarea presupusilor făptași.

Victima era extrem de cunocută în localitate, obişnuind să doarmă în case părăsite şi să ceară bani şi de mâncare oamenilor, care îl tratau foarte bine, fiind apreciat şi respectat de localnici, scrie El Periodico.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un român fără picioare, în scaun cu rotile, a murit în chinuri groaznice, în Spania. O femeie şi un bărbat, arestaţi