Antena Meniu Search
x

Un român şi iubita lui au fost asasinaţi în stil mafiot în Costa Rica

Un român şi-a pierdut viaţa în Costa Rica. Bărbatul de 38 de ani şi iubita sa, un fotomodel local, au fost asasinaţi, în stil mafiot, într-o suburbie din capitala San Jose. Cuplul se afla într-o maşină când doi bărbaţi mascaţi s-au apropiat cu o motocicletă şi au deschis focul.

de Redactia Observator

la 11.09.2019, 15:51

Vezi și

Un român şi-a pierdut viaţa în Costa Rica. Bărbatul de 38 de ani şi iubita sa, un fotomodel local, au fost asasinaţi, în stil mafiot, într-o suburbie din capitala San Jose. Cuplul se afla într-o maşină când doi bărbaţi mascaţi s-au apropiat cu o motocicletă şi au deschis focul. Dublul asasinat ar fi fost o reglare de conturi între traficanţii de droguri. Atacatorii nu au fost deocamdată prinşi. Atenție, imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

Românul în vârstă de 38 de ani şi partenera sa, de 25 de ani, au fost ucişi în plină stadă, în stil mafiot. În imaginile surprinse de camerele de supravegher, se vede cum doi indivizi se apropie de maşină pe o motocicletă şi trag mai multe focuri de armă. În doar zece secunde, Ionuţ George Otelac şi modelul Raquel Maria Gamboa Mora au fost împuşcaţi.

Automobilul în care se afla cuplul a intrat într-o maşină parcată şi a luat foc. Martorii aflaţi în apropiere au stins rapid incendiul cu ajutorul extinctoarelor. Dublul asasinat a avut loc la o oră de vârf, pe o stradă aglomerată dintre primăria localităţii Alajuelita şi un parc în care aveau loc mai multe festivităţi.

Zona a fost împânzită de maşini de poliţie şi ambulanţe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Motivul din spatele dublului asasinat nu a fost deocamdată dezvăluit. Însă cel mai probabil, este vorba despre o reglare de conturi între traficanţii de droguri.

Românul a fost arestat în 2001 pentru trafic de droguri, după ce a fost prins pe aeroportul din Juan Santamaria, în timp ce încerca să transporte 20 de kilograme de cocaină în sticle de vin. Arestarea lui a dus atunci la destructurarea unei reţele de traficanţi care transportau droguri în Olanda şi Ungaria.

Autorităţile din Costa Rica sunt, acum, în alertă, din cauză că ţara se confruntă cu un val de asasinate care ar fi comandate de cartelurile de droguri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Un român şi iubita lui au fost asasinaţi în stil mafiot în Costa Rica