Antena Meniu Search
x

Un român din Olanda, judecat pentru că a vrut să-şi ucidă soţia: "Am dat şapte milioane pe ea, i-am dat şi eu doi pumni!"

Un român din Olanda e judecat pentru că a vrut să-şi ucidă soţia. În faţa judeăctorului, bărbatul a susţinut că era îndreptăţit să o lovească pe femeie: "Am dat şapte milioane pe ea, i-am dat şi eu doi pumni!"

de Redactia Observator

la 19.03.2019, 14:22

Românul şi-a atacat soţia pe stradă
Un român din Olanda, judecat pentru că a vrut să-şi ucidă soţia: "Am dat şapte milioane pe ea, i-am dat şi eu doi pumni!" - Facebook

Un român din Olanda e judecat pentru că a vrut să-şi ucidă soţia. În faţa judeăctorului, bărbatul a susţinut că era îndreptăţit să o lovească pe femeie: "Am dat şapte milioane pe ea, i-am dat şi eu doi pumni!"

Ion D. are 48 de ani şi e judecat de Tribunalul din Alkmaar pentru tentativă de omor asupra soţiei sale, scrie medemblikactueel.nl. "Doar i-am dat doi pumni şi am tras-o de păr. Nimic altceva. Nu am înjunghiat-o cu un cuţit. Amantul ei a făcut asta.", a susţinut Ion, marţi, în faţa judecătorului.

Procurorul îl acuză că şi-a atacat soţia cu un cuţit şi a vrut să o ucidă, după ce o bătuse, pe 22 decembrie 2018, în apropierea locuinţei celor doi. Femeia plecase în România şi se săturase de bătăile încasate constant de la Ion. După două luni, s-a gândit să-i mai dea o şansă şi a vrut să petreacă împreună cu el Crăciunul. 

Bărbatul a luat-o de la aeroportul Schiphol şi înainte de a ajunge la casa unde locuiseră mai mulţi ani împreună a început să o lovească, în maşină. A reuşit să scape, dar Ion a alergat după ea, a lovit-o, a luat-o de păr şi a dus-o din nou în maşină. Acolo i-a spus că o omoară şi apoi îşi dă şi el foc. 

Pe acelaşi subiect

Românca a scăpat a dpua oară, s-a refugiat la un vecin care a dus-o la spital, fiind rănită. 

La tribunal, românul a încercat să explice cum a ajuns în această situaţie. A spus că soţia îi luase 8.000 de lire sterline şi trăia cu alt bărbat. "E o ruşine pentru mine, faţă de familie, că ma înşelat. Noi suntem ţigani, am dat 7 milioane pe ea, e a mea. De aceea am lovit-o şi am tras-o de păr. ", a spus Ion. El susţine că nu avea un cuţit asupra lui. El spune că amantul soţiei, care o aştepta lângă casă, era înarmat şi a lovit-o cu cuţitul pe femeie.

Tribunalul a anunţat că va da o sentinţă pe 2 aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un român din Olanda, judecat pentru că a vrut să-şi ucidă soţia: "Am dat şapte milioane pe ea, i-am dat şi eu doi pumni!"