Antena Meniu Search
x

Un român care a plătit în Germania amenda surorii lui mai mici a fost arestat şi condamnat

Un român care a plătit în Germania amenda surorii lui mai mici a fost arestat şi condamnat. El a vrut să îşi ajute sora să ajungă în Italia, dar a sfârşit după gratii.

Român condamnat în Germania
Un român care a plătit în Germania amenda surorii lui mai mici a fost arestat şi condamnat - Facebook

Un român care a plătit în Germania amenda surorii lui mai mici a fost arestat şi condamnat. El a vrut să îşi ajute sora să ajungă în Italia, dar a sfârşit după gratii.

Un român stabilit în Germania a ajuns în spatele gratiilor, deşi el a vrut să facă o faptă bună, scrie ziarulromanesc.de. Tânărul de 27 de ani a vrut să-și ajute sora mai mică să plătească o amendă de 150 de euro. În cele din urmă, românul a fost arestat de poliția federală de la Rosenheim, informează Rosenheim24.de.

Omul a fost trimis la închisoare, joi, 7 martie, urmând să stea după gratii 3 luni.

Sora românului, în vârstă de 20 de ani, a fost legitimată de polițiștii germani la graniță. Aceștia au descoperit că tânăra figura în evidența autorităților cu o amendă de 150 de euro.

Pe acelaşi subiect

Românca călatorea într-un autocar înmatriculat în Italia și nu i s-a mai permis să plece. Cum nu avea bani la ea, tânăra l-a sunat pe fratele său să vină și să-i aducă cei 150 de euro.

Bucuros că poate ajuta, fratele a venit și a plătit amenda fetei. Polițiștii au decis să-l verifice și pe el şi au descoperit că tânărul de 27 de ani figura în sistem cu amenzi neplătite de peste 3.600 de euro, motiv pentru care acesta a fost arestat pe loc. 

Neavând bani să-și plătească amenzile, românul a ales să stea 3 luni în spatele gratiilor, conform Știri Diaspora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un român care a plătit în Germania amenda surorii lui mai mici a fost arestat şi condamnat