Antena Meniu Search
x

O mămică româncă şi fetiţa ei de câteva luni, spulberate într-un accident cumplit, în Italia. Petronela şi bebeluşul au murit pe loc

O tânără de 30 de ani din Huşi, împreună cu bebeluşul ei, o fetitã de numai câteva luni, au murit într-un tragic accident în localitatea Manfredonia, din provincia Foggia, în Italia. 

O tânără de 30 de ani din Huşi, împreună cu bebeluşul ei, o fetitã de numai câteva luni, au murit într-un tragic accident în localitatea Manfredonia, din provincia Foggia, în Italia. 

Nenorocirea a avut în urmă cu două zile. Petronela Alecsa se afla într-o masinã, împreunã cu fetiţa ei, iar la volan conducea soţul femeii, de asemenea, român.

Potrivit presei din Peninsulă, maşina românilor circula regulamentar când un şofer italian a intrat în plin în ei, spulberându-i. Petronela şi fetita, pe care o ţinea în braţe, au murit pe loc în urma impactului violent, fiind scoase cu greu dintre fiarele contorsionate. 

Soţul ei este şi în stare gravã, fiind internat într-o clinicã din zonã, însã medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

Petronela venise în Italia pentru un trai mai bun

Petronela era mamã a trei copii, doi din prima cãsãtorie – o fatã si un bãiat, precum si fetita de numai câteva luni, pe care o avea împreunã cu Marian, bãrbatul care se afla la volanul maşinii. 

Românii care erau apropiati de Petronela Alecsa spun cã femeia venise de cel putin 2 ani în Italia, în cãutarea unui trai mai bun. Femeia avea cu ea bãieţelul din prima cãsãtorie, fetiţa rãmãsese la tatãl ei. 

De câteva luni, nãscuse fetita cu care se afla în brate, în timpul accidentului. 

“Nu ne vine sã credem! Era o fatã bunã, cuminte, muncitoare. Ne întâlneam aici, într-un parc, toate româncele din localitate. Era modestã, la locul ei. Carabinierii nu ne-au lãsat sã ne apropiem de accident, cãci am vrut. E foarte dureros ce s-a întâmplat.

Unii ziceau cã ar fi fost şi bãietelul de 8 ani în masinã, dar presa din Italia nu spune nimic despre asta si de aceea credem cã nu era cu ei. Ultima datã când m-am întâlnit cu Petronela, spunea cã ar vrea sã munceascã din nou, sã îngrijeascã o bãtrânã.

Stiu cã are surori, cãsãtorite în Mehedinti, iar avocatii au luat legãtura cu ele, ca sã vinã în Italia, sã recunoascã cadavrele. Suntem foarte tristi toti românii de aici, pentru cele întâmplate”, a declarat pentru vremeanoua.ro Dana, una dintre româncele care stãteau în vecinãtatea locuinţei închiriate de Petronela.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O mămică româncă şi fetiţa ei de câteva luni, spulberate într-un accident cumplit, în Italia. Petronela şi bebeluşul au murit pe loc