Antena Meniu Search
x

Româncă reţinută pe aeroport în Frankfurt şi lăsată fără fetiţa de un an, pentru că a călătorit fără bilet pe transportul în comun

Poliţiştii germani anunţă că au reţinut, pe aeroportul din Frankfurt, o româncă de 28 de ani acuzată că a circulat de mai multe ori fără bilet pe transportul în comun din Germania.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 24.07.2019, 19:10

Românca avea amenzi neplătite de aproape 2.000 de euro
Românca a fost încătuşată încă de pe aeroport - Presse Portal

Poliţiştii germani anunţă că au reţinut, pe aeroportul din Frankfurt, o româncă de 28 de ani acuzată că a circulat de mai multe ori fără bilet pe transportul în comun din Germania.

Românca, stabilită în Germania, tocmai se întorcea dintr-o vacanţă din ţara natală pentru a merge la muncă.

Românca riscă să fie decăzută din drepturile părinteşti

Conform site-ului oficial al poliţiei germane, românca a avut parte de o primire de coşmar pe aeroportul din Frankfurt. Poliţiştii de frontieră aveau informaţii că este căutată de autorităţi şi au luat-o în primire încă din momentul în care a coborât din avion.

Femeia a fost reţinută pentru că avea amenzi neplătite de aproape 2.000 de euro, amenzi încasate după ce a circulat de mai multe ori fără bilet pe transportul în comun.

În van a încercat românca să-i înduioşeze pe ofiţerii de poliţie. Mai mult, partenerul de viaţă al româncei a promis că achită el suma respectivă, pentru a obţine eliberarea româncei, dar nu a mai apărut cu banii.

Mai mult, Protecţia Copilului a preluat-o pe fetiţa de un an a româncei, care riscă să fie decăzută din drepturi.

Partenerul de viaţă al româncei nu a putut să o preia pe fetiţă pe motiv că nu a putut demonstra că este tatăl acesteia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Româncă reţinută pe aeroport în Frankfurt şi lăsată fără fetiţa de un an, pentru că a călătorit fără bilet pe transportul în comun