Antena Meniu Search
x

Mai mulţi români, martori la atacul terorist din Londra

Teroarea a lovit din nou Londra! Unul din obiectivele turistice din oraş, Podul Londrei, a devenit scena unui atac terorist. Un bărbat a înjunghiat mai mulţi oameni înainte de a fi împuşcat mortal de poliţie. Individul purta şi o vestă cu explozibil.

de Redactia Observator

la 29.11.2019, 22:24

Vezi și

Teroarea a lovit din nou Londra! Unul din obiectivele turistice din oraş, Podul Londrei, a devenit scena unui atac terorist. Un bărbat a înjunghiat mai mulţi oameni înainte de a fi împuşcat mortal de poliţie. Individul purta şi o vestă cu explozibil. Printre martori s-au numărat şi mai mulţi români care povestesc clipele de groază pe care le-au trăit.

El este individul care a provocat haos şi panică de nedescris pe podul Londrei. Înarmat cu un cuţit şi îmbrăcat cu o vestă plină cu explozibil a început să înjunghie oamenii aleatoriu. Un bărbat a avut curaj să îl înfrunte. L-a dezarmat înainte ca poliţia să îl împuşte mortal pe atacator. Mulţi români au fost martorii scenelor dramatice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unii au văzut din autobuz scenele cumplite.

Incidentul a avut loc la o oră de vârf în Londra. 

Un martor spune că "am auzit mai multe împuşcături, iar oamenii au început să alerge de pe pod".

Autobuzele s-au oprit, maşinile de poliţie şi ambulanţele au început să ajungă la faţa locului. A fost multă agitaţie. Multă agitaţie în aceste zece minute.

Poliţia a ajuns în câteva minute, iar podul a fost închis. 

Restaurantele şi cafenelele au fost evacuate, iar staţiile de metrou şi de transport în comun din zonă au fost închise. 

Locaţia a mai fost vizată de un atac tras la indigo în martie 2016. Şase oameni au murit atunci, inclusiv o româncă, şi 45 au fost răniţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Mai mulţi români, martori la atacul terorist din Londra