Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Duminică neagră pentru români în Italia: Un tânăr a murit după ce s-a izbit violent de un zid cu scuterul. Un altul a făcut infarct și a pierit în mijlocul străzii

Duminică neagră pentru români în Italia. Doi români au murit, unul a suferit arsuri pe sută la sută din suprafața corpului, iar alți doi au fost răniți în urma unor accidente produse pe 13 mai, în Italia.

de Redactia Observator

la 14.05.2018 , 17:49

Duminică neagră pentru români în Italia. Doi români au murit, unul a suferit arsuri pe sută la sută din suprafața corpului, iar alți doi au fost răniți în urma unor accidente produse pe 13 mai, în Italia.

S-a izbut cu scuterul de perete, la Ferrara

Un român de 37 de ani și-a pierdut viața duminică, în urma unui accident pe o stradă din Consandolo, din provincia Ferrara (Emilia-Romagna), informează La Nuova Ferrara.

Articolul continuă după reclamă

Accidentul a avut loc cu câteva minute înainte de izbucnirea unei furtuni violente în zonă.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul se afla la bordul unui scuter și, la un moment dat, într-o curbă, a pierdut controlul scuterului și s-a izbit de un un zid de protecție.

Roman mort intr-un accident cu scuterul, in Italia

În drum spre spital, românul a decedat în urma rănilor sufeerite.

Un român a suferit un infarct și a murit pe stradă

Tot ieri, 13 mai, Emil Dumitru Munteanu (59 de ani) a suferit un infact în timp ce se afla pe stradă, în zona Piazza Santa Cecilia, la San Michele (Savona).

Personalul medical a încercat metodele de resuscitare, dar nu s-a mai putut face nimic.

Bărbatul a decedat în mijlocul străzii. 

Un român a ars de viu, după ce a fost stropit cu oţel topit

Accident grav de muncă s-a petrecut, duminică dimineaţă, la oțelăriile „Acciaierie Venete”  în zona industrială din Padova.

Roman ars de viu, după ce a fost stropit cu oţel topit, in Italia

Doi muncitori, printre care și un român, Marian Bratu, de 44 de ani, au fost stropiți cu oțel topit și sunt în stare foarte gravă cu arsuri pe sută la sută din suprafața corpului.

Alți doi muncitori au suferit răni, fiind spitalizați în centrele de arși din Padova și Cesena.

Doi tineri români răniți în urma unui accident, la Verona 

Alți doi tineri români cu vârstele cuprinse în jur de 30 de ani au fost răniți și transportați la spitalul Borgo Trento din Verona, după ce BMW-ul în care se aflau a lovit un stâlp.

Accidentul s-a produs în jurul orei 20:00, pe strada SR62, la km 18, din Verona.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Duminică neagră pentru români în Italia: Un tânăr a murit după ce s-a izbit violent de un zid cu scuterul. Un altul a făcut infarct și a pierit în mijlocul străzii