Antena Meniu Search
x

Doi români prinşi când au furat zeci de telefoane mobile la un concert heavy metal în Anglia

Doi români au fost prinşi când au furat zeci de telefoane mobile la un concert susţinut de trupa de heavy metal Slipknot la Manchester, în Anglia.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 22.02.2020, 13:14

Românii au fost condamnaţi la închisoare cu executare
Românii au profitat de neatenţia fanilor Slipknot şi le-au furat telefoanele - Facebook Slipknot
  • Doi români prinşi când au furat zeci de telefoane mobile la un concert heavy metal în Anglia
  • Românii au fost condamnaţi la închisoare cu executare

Doi români au fost prinşi când au furat zeci de telefoane mobile la un concert susţinut de trupa de heavy metal Slipknot la Manchester, în Anglia.

Mihăiţă, de 34 de ani, şi Marius, de 33 de ani, credeau că vor da lovitura vieţii la concertul din 16 ianuarie, profitând de neatenţia spectatorilor.

Conform Manchester Evening News, Mihăiţă a fost prins în flagrant de cei care asigurau securitatea la concert şi a fost predat poliţiei.

A fost descoperit ascunzând 14 telefoane mobile într-un costum de baie pe care îl purta pe sub haine.

Ulterior, alte victime au transmis poliţiştilor că telefoanele lor au fost localizate într-o cameră de hotel din Salford.

Acolo, Marius îşi aştepta partenerul de infracţiuni. Însă a fost luat pe sus de oamenii legii care au descoperit asupra lui alte 10 telefoane mobile furate la concertul respectiv.

Judecaţi în regim de urgenţă, românii au fost condamnaţi la închisoare cu executare. Astfel, Mihăiţă a fost condamnat la patru luni de închisoare, iar Marius la două luni de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Doi români prinşi când au furat zeci de telefoane mobile la un concert heavy metal în Anglia