Antena Meniu Search
x

Video Ron DeSantis, start ratat în cursa pentru Casa Albă din cauza problemelor tehnice ale Twitter. Donald Trump, noi atacuri la adresa guvernatorului Floridei

Şi-a tăiat singur aripile. Aşa este considerat anunţul candidaturii lui Ron DeSantis la preşedinţia Americii. Principalul contracandidat republican al lui Donald Trump, guvernatorul din Florida a ales să facă anunţul pe Twitter, alături de Elon Musk. Numai că tocmai tehnologia le a jucat feste, iar transmisiunea s-a întrerup de mai multe ori. În vârstă de 44 de ani, DeSantis se vrea imaginea conservatorilor americani şi promite că va arunca la coşul de gunoi ideile progresiste.

de Redactia Observator

la 25.05.2023, 21:16

Vezi și

Ron DeSantis, guvernatorul statului Florida: "Putem şi trebuie să aducem rezultate mari pentru America. Promit să fiu un preşedinte energic care va acţiona în cazul problemelor importante." 

Ron DeSantis şi a lansat campania pentru Casa Albă dintr-o fereastră de Twitter. Discuţia cu miliardarul Elon Musk a fost întreruptă de multe ori din cauza unor probleme tehnice. Directorul executiv al Twitter a dat vina pe numărul mare de utilizatori care s au conectat la paltformă în acelaşi timp.

DeSantis promovează în campania sa "Marea Revenire a Americii", concept copiat după cel cu care Donald Trump a câştigat prezidenţialele. Guvernatorul Floridei promite să extindă a nivel naţional mai multe iniţiative controversate pe care le-a adoptat pe plan local: a liberalizat portul de armă, a intrezis avortul la mai mult de şase săptămâni şi a promulgat mai multe legi contra identităţii de gen. 

Ron De Santis: "Mă voi opune, ca preşedinte sexualizării copiilor. Nu o să răbdăm asta. Ca preşedinte, o să mă asigur că ideologia woke ajunge în coşul de gunoi al istoriei." 

Pe acelaşi subiect

DeSantis, mereu în umbra lui Trump

Donald Trump îl consideră pe De Santis creaţia sa politică, ştie că are un ascendent asupra lui şi nu scapă nicio ocazie să îl atace. 

Donald Trump, fost președinte al SUA: "Ia uitaţi, Trump la 71, Ron DeSanctimonious la 10%."

Fostul preşedinte foloseşte adesea jocul de cuvinte care leagă numele lui DeSantis de "sanctimonious", cuvânt care în limba engleză desemnează evlavia falsă sau o persoană care li se crede moral superioară celorlalţi. Acest complex de superioritate şi lipsa carismei sunt considerate principalele dezavantaje ale lui DeSantis. 

Will Weisert, jurnalist: "Problema este că nu are aceeaşi prezenţă scenică pe care Trump o are adesea. Deci aici se pune întrebarea dacă poate sau nu avea succes. Dar, în acelaşi timp, a strâns mulţi bani. Este multă forfotă în această campanie."

Sondajele de acum îl arată pe Donald Trump cu peste 50% şanse în partid, iar pe DeSantis cu 20%. Ceilalţi candidaţi republicani declaraţi - Nikki Haley, Tim Scott, Asa Hutchinson adună fiecare câteva procente din intenţiile de vot. Bătălia este abia la început.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Ron DeSantis, start ratat în cursa pentru Casa Albă din cauza problemelor tehnice ale Twitter. Donald Trump, noi atacuri la adresa guvernatorului Floridei